Cum se transformă Democraţia în dictatură (IX) Maestrul arhitect al Bruxelles UE. Organizația nazistă „Apărătorii legii” a devenit pilonul legal al unei Europe sub controlul coaliţiei Naziștii/Cartel

Spread the love

Loading

Întrebări care necesită răspunsuri urgente sunt: cum au putut arhitecţii Bruxelles UE să construiască o structură atât de nedemocratică din ţări europene democrate – şi cine au fost aceşti oameni? 

De fapt, arhitectul cheie al Bruxelles UE a fost Walter Hallstein (1901-1982), un avocat puternic din Germania nazistă. 

În iunie 1938, Hallstein a participat la negocierile oficiale de stat între Germania nazistă şi Italia fascistă cu scopul de a face din aceste ideologii agresive, o platforma pentru Europa viitoare. În  ianuarie 1939, doar cu câteva luni înainte de lansarea celui de-al doilea război mondial de către coaliţia dintre IG Farben – cel mai mare cartel al petrolului şi medicamentelor din acea vreme – şi na-zişti, Hallstein a ţinut un discurs istoric subliniind în detaliu structura legală a Europei sub controlul Nazi/IG Farben. 

În 1941, Hallstein a devenit decan al Facultăţii de Drept şi Economie de la Universitatea din Frankfurt, Germania. Nu a fost o coincidenţă faptul că la Frankfurt era, de asemenea, sediul IG Farben. 

Cu câţiva ani mai târziu, Tribunalul pentru crime de război de la Nürnberg a revelat faptul că din acest sediu al IG Farben s-a planificat şi implementat cucerirea economică a Europei – patentele fiind uneltele legale pentru controlul economic. 

În 1950, după ce i-a minţit pe Aliaţi cu privire la trecutul său nazist, Hallstein a devenit consilier al cancelarului vest-german Adenauer şi principalul coordonator al politicii sale externe. Ca rezultat al ex-perienţei sale anterioare extinse în planificarea unei Europe guvernate de Cartel şi nazişti, el a devenit arhitectul cheie al Bruxelles UE. 

La 25 martie 1957, Hallstein a fost unul dintre cei 12 semnatari ai Tratatului de la Roma – documentul fondator al Bruxelles UE. În 1958 el a fost numit primul preşedinte al Comisiei UE – un post pe care l-a deţinut pentru un întreg deceniu. 

Walter Hallstein 

1936 – 1945 

Hallstein a fost un membru al infamei asociaţii a naziştilor, „Apărătorii legii”, organizaţie construită pentru a deveni pilonul legal al unei Europe sub controlul coaliţiei Nazi/Cartel. 

1941 – 1945 

Hallstein a fost profesor de drept  şi economie la Frankfurt, sediu celui mai mare cartel chimic al lumii şi finanţatorul principal al na-ziştilor, IG Farben.

 

1958 -1967

Hallstein a fost numit primul preşedinte al aşa-numitei Comisii Eu-ropene. El a construit Bruxelles UE  şi a condus Europa timp de 10 ani decisivi, din această clădire gigantică, cu ajutorul a mii de birocraţi nealeşi – în numele intereselor cartelului.

 

1950 – 1957

Hallstein a fost creierul politic al negocierilor care au dus la Tratatul de la Roma.

 

La 25 martie 1957, Hallstein a fost unul dintre cei 12 semnatari ai acelor tratate care au fondat Bruxelles UE.