Cum se transformă Democraţia în dictatură (XI). Hallstein şi proiectul „Pământul pârjolit” și expertul în patente al Cartelului, C.F.Ophuels

Spread the love

Loading

Cum a putut Hallstein – cu trecutul său întunecat din istoria Nazi/Cartel – să devină arhitectul şef al Bruxelles UE şi primul preşedinte al comisiei UE? 

Răspunsul la această întrebare este izbitor de simplu: în primul rând, Hallstein a trebuit să mintă în faţa Comandamentului Suprem al Aliaţilor din Germania postbelică, în ceea ce priveşte calitatea sa de membru în diferite organizaţii naziste. În al doilea rând, el a trebuit să se asigure că numeroasele sale publicaţii şi prezentări în calitate de cruciat al cuceririi Europei de către cartelul nazist, au fost distruse. 

 

Pe următoarea pagină sunt prezentate documente în formă tipărită ale Bibliotecii Naţionale Germane care folosesc acelaşi termen de  căutare, „Walter Hallstein”. Aceasta – cea mai completă bibliotecă 

online din toată Germania – listează următoarele sale publicaţii: 

 

• Înainte de 1933 (anul în care coaliţia Nazi/Cartel a obţinut puterea în Germania) se poate găsi o singură publicaţie. 

• După 1945 şi înfrângerea coaliţiei Nazi/Cartel se pot găsi mai mult de 100 de cărţi şi publicaţii semnate de Hallstein. 

• Straniu, între 1933 şi 1945, în timpul regimului de teroare al coaliţiei Nazi/Cartel, se poate găsi o singură publicaţie a lui Hallstein. Această absurd de scurtă listă de o singură publicaţie în 12 (!) ani merită o explicaţie – în special luând în considerare faptul că în această perioadă Hallstein a fost decan al Facultăţii de Drept la două mari universităţi germane. 

Există o singură explicaţie a acestui fapt: Hallstein şi complicii săi  din Cartel au încercat să se asigure că nici unul din discursurile sau publicaţiile sale ca avocat al coaliţiei Nazi/Cartel şi al subjugării Europei 

de către acesta, nu va supravieţui. Această „politică a pământului pârjolit” a fost o condiţie preliminară pentru ridicarea politică a lui Hallstein astfel ca el să devină părintele fondator al Bruxelles UE. 

 

Pentru a răspunde cetăţenilor Europei la întrebarea „Cine este adevăratul Hallstein?”, am inclus un capitol special despre el. 

Listarea rezultatelor căutării online prin motorul de căutare al Bibliotecii Naţionale Germane. Termenul de căutare „Walter Hallstein” a dat ca rezultat un singur document în decurs de 12 ani în care Hallstein a avut 

rolul de promotor al încercării Nazi/Cartel de a cuceri lumea. 

În mod evident, Hallstein nu a fost singur în rolul său de arhitect şef al Bruxelles UE. El s-

a înconjurat de tehnocraţi legali care fuseseră deja instrumentele acţionarilor coaliţiei Nazi/Cartel înainte de 1945. 

Deoarece uneltele cheie ale Cartelului pentru a-şi asigura viitorul control asupra Europei au fost patentele, nu este o surpriză faptul că Hallstein a ales – ca mâna lui dreaptă – un expert în legea patentelor: 

În timpul regimului nazist, Carl Friedrich Ophuels a fost expertul conducător al importantei Curţi a Patentelor din Frankfurt (Germania), unde se afla sediul cartelului IG Farben, al industriilor chimice  din ţările ocupate ale Europei. Acest fapt l-a calificat, desigur, ca şi complice al următoarei încercări a Cartelului de a cuceri Europa. 

Chestionarul de des-nazificare al Aliaţilor din 1946 revelează faptul că Ophuels a fost membru al partidului nazist NSDAP(Partidul National Socialist Muncitoresc German) cu numărul de membru 2 

399061 (document A). Din cauza trecutului său nazist, Biroul de Securitate al Aliaţilor l-a clasificat în 1947 pe Ophuels astfel: „Acest individ a fost anterior găsit de către Guvernul Militar neangajat în nici un post superior celui de muncă obişnuită” (document B). 

Totuşi, judecata lui Hallstein despre Ophuels era în contrast direct  cu cea a Biroului Aliaţilor. Împreună cu Gerhard Schiedermair – un membru al notoriului clan Schiedermair de avocaţi nazişti – Hallstein l-a promovat pe Ophuels într-un singur an (1949) în poziţiile de „doctor” şi „profesor” de drept la Universitatea din Frankfurt. 

Cu un an mai târziu, în 1950, Hallstein l-a numit pe Ophuels în poziţia de „ambasador la Bruxelles” şi mâna sa dreaptă pentru construirea „Bruxelles UE”. 

Ophuels este numit „omul din Bruxelles” al lui Hallstein. 

Ophuels