Cum se transformă Democraţia în dictatură (XIV). BAYER, BASF, HOECHST (Cartelul IG Farben) Arhitecţii Auschwitz. Cu „lovitura” impunerii „Bruxelles UE” Cartelul îşi expune propriul trecut criminal

Spread the love

Loading

În timpul ultimei jumătăţi de secol, Cartelul Petrolului şi Medicamentelor a făcut tot posibilul să mascheze adevărul în ceea ce priveşte trecutul său criminal şi lipsit de scrupule, ca instigator al celor două războaie mondiale.

Timp de peste 6 decenii deja, acţionarii cartelului au:

• plătit sute de miliarde de dolari pentru muşamalizare,

• construit imperii media pentru manipularea opiniei publice,

• rescris cărţile de istorie şi au cenzurat ştirile globale,

• finanţat şi crescut generaţii de politicieni – de la stânga la dreapta – în zeci de ţări,

• plasat „portari” la toate disciplinele academice inclusiv ştiinţă, medicină, istorie, ştiinţe sociale şi politice, ca şi în alte zone cheie ale societăţii cum ar fi biserici, uniuni comerciale etc.,

• Şi au vânat fără milă pe toţi cei care au îndrăznit să rupă tăcerea.

Toate acestea s-au întâmplat cu un singur motiv: de a ascunde trecutul criminal al Cartelului până îşi va fi desăvârşit cu succes cea dea treia încercare de cucerire a Europei care, de această dată, se intenţionează să se realizeze prin „Bruxelles UE”. Muşamalizarea celei mai mari crime din istorie – rolul Cartelului în spatele celui deal doilea război mondial – a costat cartelul sute de miliarde de dolari în ultima jumătate de secol.

Această uimitoare sumă de bani cheltuită de acţionarii cartelului pentru a-şi muşamaliza trecutul criminal se poate explica într-un singur fel: Cartelul este perfect conştient că dezvăluirea trecutului său va distruge planurile pentru următoarea sa încercare de cucerire şi control al Europei.

Semnarea „intrării în vigoare a Tratatului de la Lisabona” împreună cu strângerea popoarelor Europei sub „Bruxelles UE”, au făcut din publicarea documentelor istorice şi faptelor conţinute în această carte, un eveniment necesar şi oportun. Răspândirea acestei informaţii în Europa şi întreaga lume va expune rolul Cartelului din spatele „Bruxelles UE” împiedicându-l să lanseze o altă încercare de cucerire a lumii.

Cel de-al doilea război mondial: război de cucerire în numele Cartelului Petrolului şi Medicamentelor

Aceasta este pagina de titlu din raportul oficial din 1945 care a urmat audierilor Congresului SUA asupra cauzelor celui de-al doilea război mondial. Se întinde pe sute de pagini şi dovedeşte fără echivoc faptul că cel de-al doilea război mondial a fost un „război de cucerire” condus în numele Cartelului Petrolului şi Medicamentelor. Scopul celui de-al doilea război mondial a fost acelaşi ca şi al primului: să controleze pieţele în ascensiune, de multe miliarde de dolari, pentru produsele chimice, petrochimice şi farmaceutice.

Aceste înregistrări guvernamentale oficiale au fost ascunse în arhive pentru mai bine de şase decenii. Deşi sunt documente cheie cu privire la cea mai mare crimă din istoria umanităţii, ele nu au fost nici măcar publicate pe site-ul guvernului SUA. Acum, în sfârşit, le puteţi studia singuri la www.relay-of-life.org.

Date publicităţii după 7 decenii de tăcere: înregistrările crimelor de război ale Cartelului

Am obţinut peste 50,000 pagini din înregistrările oficiale ale Tribunalului de la Nurnberg pentru crime de război, împotriva cartelului IG Farben. Pentru prima oară în peste şapte decenii, înregistrările autentice (inclusiv oribilele exponate) ale acestui proces din 1947/48 împotriva directorilor BAYER, BASF, HOECHST şi altor companii IG Farben au fot date publicităţii şi sunt accesibile online în întreaga lume.

La studierea acestor înregistrări istorice, veţi înţelege că aţi fost înşelaţi sistematic în ceea ce priveşte adevăratul motiv al celui de-al doilea război mondial, cea mai mare crimă din istoria planetei noastre. De exemplu, veţi afla că:

• Cel de-al doilea război mondial nu ar fi avut loc fără suportul financiar şi logistic al BAYER, BASF, HOECHST şi altor companii IG Farben, cel mai mare cartel de produse chimice şi farmaceutice la acea vreme.

• Cel de-al doilea război mondial nu a fost dus în primul rând din motive naţionale sau rasiale, ci în numele cartelului IG Farben şi al încercării sale de a cuceri şi controla pieţele emergente de multe miliarde de dolari în produse chimice, petrochimice şi farmaceutice, ale Europei şi întregii lumi.

• Cel de-al doilea război mondial nu a fost opera unui psihopat pervers pe nume Adolf Hitler. Dimpotrivă, Hitler şi huliganii lui nazişti au fost marionetele militare şi politice ale Cartelului IG Farben. Conform capetelor de acuzare aduse in faţa Tribunalului din Nurnberg pentru crime de război, cel de-al doilea război mondial a fost rezultatul unui efort coordonat, tehnologic, logistic, financiar, politic şi militar – pe care acuzarea l-a denumit „căsătoria” dintre IG Farben şi nazişti.

• Lagărul de concentrare de la Auschwitz nu a fost creaţia unor lunatici SS ci un lagăr de muncă sclavagistă pentru gigantica întreprindere industrială a IG Farben, IG Auschwitz care trebuia să producă cauciuc şi combustibil sintetic în vederea cuceririi Europei de Est, Rusiei şi Asiei.

Tribunalul de la Nurnberg pentru crime de război împotriva Cartelului Petrolului şi medicamentelor

 

Pagină de titlu a Tribunalului de la Nurnberg pentru crime de război, pentru cazul nr. V) „Statele Unite ale Americii vs. Carl Krauch şi alţi directori )G Farben” care a durat de la 27 august 1947 până la 30 iulie 1948.

Expunerea a jumătate de secol de înşelăciune

Dacă rolul decisiv al Cartelului din spatele celor două războaie mondiale ar fi fost dezvăluit în trecut, aceste interese corporatiste nu ar fi avut şansa de a lansa o altă încercare de cucerire a Europei şi lumii.

Ca atare, ascunderea acestui trecut criminal a fost o condiţie preliminară pentru construirea „Bruxelles UE”.

În paginile precedente ale acestei cărţi am expus strategia înşelătoare a Cartelului. Pagina ce urmează rezumă următoarele fapte esenţiale: în timp ce acţionarii politici şi militari ai Cartelului au fost condamnaţi la Nurnberg, acţionarii economici şi juridici au fost însărcinaţi să pregătească şi să implementeze cea de-a treia încercare a Cartelului de cucerire a Europei şi lumii.

A treia încercare a Cartelului Petrolului şi Medicamentelor de a cuceri şi controla lumea

Când citiţi această carte aţi putea să vă gândiţi că informaţia prezentată aici nu poate fi adevărată, fiindcă dacă ar fi fost, aţi fi aflat despre ea înainte. Există totuşi un simplu motiv pentru care nu aţi fost până acum conştienţi de aceste lucruri.

Cum cele două încercări precedente de cucerire a lumii – cele două războaie mondiale – au eşuat, acţionarii Cartelului au ştiut că singurul mod de a face ca a treia încercare să aibă succes va fi să elimine în mod esenţial din memoria umanităţii implicarea sa în încercările precedente. Altfel, cum vă explicaţi că mai mult de 60,000 de pagini ale proceselor Tribunalului din Nurnberg împotriva cartelului IG Farben au fost ascunse pentru mai bine de şase decenii în arhive internaţionale? De ce a fost nevoie de autorii acestei cărţi să elibereze această informaţie şi să o publice online la www.profit-over-Nfe.org?

În timp ce acţionarii politici şi militari ai Cartelului din timpul celui de-al doilea război mondial au fost făcuţi răspunzători pentru moartea şi distrugerea pe care le-au provocat, stăpânii săi economici au continuat eforturile lor neabătute pentru a atinge scopul lor final. În vederea acestui scop, ei au finanţat pur şi simplu ridicarea unei noi generaţii de acţionari politici în ţările cheie.

Helmut Kohl, un fost angajat BASF, a fost promovat la funcţia de cancelar german – pe care a deţinut-o timp de 16 ani. În acest interval, a cheltuit miliarde de dolari din banii contribuabililor pentru a finanţa construirea Bruxelles UE. Angela Merkel, protejata sa politică, deţine astăzi acest post. În paralel, în Franţa, „urmaşii arhitecţilor de la Auschwitz” l-au promovat la putere pe Nicolas Sarkozy. După respingerea Bruxelles UE de către populaţia Franţei şi Olandei în 2005, aceşti doi executori politici ai Cartelului au constrâns conducătorii celorlalte ţări europene să semneze „intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona”.

 

 

Pentru mai multe informaţii asupra rolului Cartelului petrolului şi Medicamentelor în spatele celui de-al doilea război mondial, Auschwitz şi a altor crime de război:

www. profit-ove r-life.org

Peste 50,000 înregistrări autentice ale Tribunalului de la Nurnberg pentru crime de război, împotriva Cartelului IG Farben.

 

Sursa: amosnews.ro