Cum va arăta lumea în 2083 ?

Spread the love

Loading

cum-va-arata-lumea-in-2083În Marea Britanie circulă un text publicat în presa britanică, privind o listă cu predicții despre lumea din anul 2083.

Utilizarea anului 2083 ca un punct de referință, pentru cercetatorii de la o firmă de investiții, care au folosit date istorice calculate cu rate anuale de creștere, compilând o listă uimitoare de predictii.

Se crede că în anul de referință 2083 toți cetățenii din Marea Britanie vor fi milionari, va funcționa teleportarea, iar în casele oamenilor vor fi computere hiper-inteligente și pământul va fi bântuit de valuri de căldură mortală.
Și prețul la o nuntă ar putea crește până la circa 700.000 lei, iar creștere unui copil până la vârsta de 18 ani ar depăși 33.000.000 de lei.
Alimentele de zi cu zi, inclusiv o jumătate de litru de lapte și o duzină de ouă ar costa 1766 de lei.

Oamenii ar putea avea organe complet artificiale, care niciodată nu îmbătrânesc.

 

Experții mai prezic realizarea unui tunel trans-atlantic, care va oferi o călătorie rapidă între SUA și Europa.

În marile orașe, cum ar fi Londra si Paris, temperaturile vor ajunge ajunge la peste 40 ° C. Din cauza temperaturilor vor avea loc incendii forestiere, care vor distruge o mare parte din pădurile pământului, în timp ce seceta prelungită va determina secarea râurilor și a fluviilor.

Predicția mai spune că Spania, Italia și Pensinula Balcanică se va transforma în deșert, cu un climat similar pentru Africa de Nord.
Sursa: DailyMail