CUPA MONDIAL LUGOJ 2017

Spread the love

Loading

cupa modnial

Sâmbătă, 22 iulie, între orele 8.00 – 15.00, firma lugojeană Mondial S.A. în colaborare cu Primăria Municipiului Lugoj, organizează Cupa Mondial Lugoj 2017, un eveniment sportiv care va include 4 curse de alergări pe diferite distanțe, una pentru copii și trei pentru adulți. Manifestarea are ca obiectiv promovarea  mișcării și a unui stil de viață sănătos în rândul lugojenilor.

 

De asemenea organizatorii au conferit evenimentului și un caracter caritabil, taxele de înscriere urmând să fie destinate susținerii educației unui copil cu mult potențial dar cu o situație financiară mai modestă.

Se vor desfășura  4 curse, dintre care una de 600 de metri pentru copii și trei pentru adulți, de 7,3 km, 14,6 km și, respectiv, 21,9 km, al căror start se va da de la Troița din cartierul Cotu-Mic la ora 09:30, respectiv 09:35 pentru cursa copiilor.

Încălzirea concurenților va fi asigurată de PowerGym Lugoj cu 15 minute înainte de începerea efectivă a curselor.

Participanții care se vor clasa pe primele 3 locuri la categoriile “masculin” și “feminin” la fiecare cursă specifică pentru adulți vor avea parte de premii în valoare de 3600 euro din partea sponsorului, Marmot și abonamente pentru o lună oferite de sala de sport Power Gym.

Mai multe detalii despre eveniment se pot afla pe www.mondiallugoj.ro.