DE POMINĂ!

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul Ichim

Și eu care mă liniștisem, nu-mi trebuia politică, doream să rămân în conștientul public doar cu titulatura de profesionist în medicină, mă apuc să citesc ultimile știri și postări ale unora de pe aici.

Chiar ieri încercam un sentiment de prudență, de îndoială asupra informațiilor avute, după ce un absolvent de liceu de artă m-a pus ritos la punct, amintindu-mi cu fermitate că sunt cu vaca în aprecierile pe care îmi permit să le mai fac, luându-mă după toți ticăloșii ce ne informează la televiziuni.

Unde mai pui că personajul cu pricina mai că m-a trimis la plimbare, doar prin pășunea chirurgiei, probabil pe acolo m-aș pricepe ….un pic.

Descurajat crâncen, citesc că „for ever young man-ul politic local” numitul Durbi la cruda vârstă de aproape 80, a primit cadou încă o șefie de partid politic. Alt june cu policalificări diverse, de consultant economic, construcții navale, comerț, administrație, politică, pare să se ocupe ca septuagenar și de cultură românească pe coclaurii portughezi.

Uite domnule că există o speranță și pentru pensionarii țării acesteia, pun osteoporoză în folosul….hai să-i zicem comunității!!!

Iar eu, mă scald în nedumeriri, ignoranțe și primesc apostrofări de la indivizi ce se pricep la plimbatul contrabasului pe scări.

Bine că ne salvează onoarea împricinatii nominalizați mai sus, căci deh, sunt și eu un pic mai coptuț (nu că cei de mai sus), pentru habaranutii juni politicieni de azi (nu generalizez, dar unii-s de pomină).

 

Tagged: