Demența și-a schimbat numele în Ludovic Orban

Spread the love

Loading

Din greșeală în greșeală până la pierderea finală! Dreapta s-a unit ca să piardă și veșnicul frustrat, liberalul Ludovic Orban, a devenit un personaj de bâlci. Recent la o întâlnire la Târgovişte, sub privirile tâmpe ale conducerii PNL şi PDL Ludovic Orban a făcut spectacol de cea mai joasă speță. Klaus Iohannis a fost prezentat ca  un mare rock star. Pe alocuri discursul lui Orban a împrumutat din modelul lui Hitler. Nu glumesc, dar după ce o să vedeți clipul sunt tare curios cum veți judeca prestația umilitoare a bardului penelisto – pedelist.

Dementa si-a schimbat numele in Ludovic OrbanÎntr-un mod grotesc, Ludovic Orban reușește să-l facă de râs pe Klaus Iohannis, președintele PNL și prezidențiabil al ACL. Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, pe pagina sa de Facebook, cu privire la video: „Ludovice, mă jur pe carne de porc, să mă vezi în geam la loto dacă nu esti idolu’ meu!”.

Nu știm dacă a băut Orban, dar gurile rele spun că s-a prea îndestulat cu vinul din zonă. Probabil că-i găseau o scuză penibilă la fel ca gestul său la fel de penibil. Cert este faptul că Ludovic Orban s-a simțit în formă de zile mari la întâlnirea din Târgoviște. Discursul său i-a lăsat pe cei prezenți fără grai.

Iată o transcriere a unei părți din discursul politic, de dreapta, penelisto – pedelisto, a infantilului Ludovic Orban:

 

„Cine tace si face?

– Iohannis!

Cine comunică mai bine când tace decât palavragiul de Ponta când vorbește?

– Iohannis!

Cine provoacă fiori și insomnii lui Victor Ponta, că are cearcăne-n ochi? Cine? – Iohannis!

Cine este generalul pentru care merită să ne sacrificăm fiecare minut, fiecare picătură de energie și fiecare stop de sudoare? Cine?

– Iohannis!

Cine este acela care va ajunge președintele României?

– Iohannis!”

 Iohannis a fost introdus ca la un mare meci de box. Însă, spectacolul lui Orban a fost aspru criticat la Antena 3 pentru comportamentul său.

Mihai Gâdea l-a ironizat și a spus că ”Pentru a nu ne pierde mințile, trebuie să plecăm acasă.”, iar Mugur Ciuvică a continuat: ”Nu a fost ca la box, ci ca la luptele cu sportivii ăia umflați. A fost ca la wrestling.”, a punctat șeful GIP.

Fostul coleg de partid al lui Orban, Daniel Barbu, acum la PLR, l-a taxat și el: ”A fost un eveniment ridicol. Unora cred că le-a crăpat obrazul de rușine. O violență de limbaj ce poate duce la o violență fizică între civili.”

Psihologul Hanibal Dumitrașcu a analizat, din postura specialistului despre comportamentul lui Orban: ” Nu știu dacă era delir bahic sau incantările țin de un comportament ce depășește normalul.”

“Doamnelor și domnilor, îl învit să se adreseze acestei distinse adunări pe Klaaaus Iooohanniiis!”, a fost discursul lui Ludovic Orban, la care sala a reacționat strigând numele candidatului la fiecare întrebare a lui Orban.

Clipul a fost postat pe YouTube, spre deliciul opozanților politici și nu numai, de “Gazeta de Dâmbovița”.

Reacțiile au fost pe măsură: Pe blogul theodora0303.wordpress.com Ludovic Orban este prezentat cum merită: “Nu mai bea Orbane !!!! Nu mai bea Orbane, nu mai bea că o să te trezești într-o dimineață internat la dezalcolizare sau la nebuni.

Președintele PNL Dâmbovița, Ludovic Orban în plin delir bahic sau într-o criză de nebunie.”

Iată clipul video, montat de Gazeta Dâmboviței și postat pe You Tube: 

http://youtu.be/IREB3Wt-jyY

Înaintea lui Ludovic Orban, un alt dement băsist, Mircea Răzvan Ungureanu, premierul unguent, a făcut un spectacol asemănător.

Iată clipul cu MRU:

http://youtu.be/Bo-cBbFeCjU

Sursa: dcnews.ro, ziare.com, antena3.ro, stiripesurse.ro, theodora0303.wordpress.com