Departamentul Revoluționarilor din cadrul PSD nu poate fi desființat

Spread the love

Loading

steag gaura111Minciuni. Dezinformări.

Sorin Boancă si Gheorghe Burada  își bat joc de noi toți. Cei doi IMPOSTORI dezinfomează, dezbină și provoacă URĂ în rândurile REVOLUȚIONARILOR adevărați și profită că își pot revărsa OTRAVA pe Portalul Revoluției și Facebook și asta fiindcă administratorii le permit să arunce cu noroi în ADEVĂRAȚII REVOLUȚIONARI. E păcat că

administratorii acestor două comunități de pe INTERNET nu și-au dat seama cu cine au de a face, însă cât de curând cei doi vor plânge. Vă asigur!

Prin Statutul PSD, Departamentul Revoluționarilor nu poate fi desființat, fiindcă acest STATUT este încă în vigoare.

Cei doi lugojeni care își bat joc de toți REVOLUȚIONARII din România servesc interese STRĂINE de idealurile care ne-au animat pe toți în Decembrie 1989.

Datorită acestui Departament s-a promovat Legea Recunoștiinței 341/2004 și cei doi IMBECILI au primit pe NEDREPT Indemnizații în baza acestei legi.

Sorin Virgil Boancă nu are MERITE la Revoluția din Decembrie 1989. Dosarul lui de la SSPR arată că nu a făcut NIMIC și nu a organizat pe nimeni, fiindcă în comportamentul lui, nici înainte de 1989 și nici după nu a fost în stare să-și depășească condiția de VIERME.

În ceea ce privește pe Gheorghe Burada, există dovezi clare că a apărut în 22 decembrie 1989 și a stat o oră și jumătate la revoluție, timp în care a fost CLAR împotriva revoluției. Iar acele hârtii mâzgălite nu au nicio o valoare.

Să vă mai spun că într-o discuție, de față fiind și alte personae, s-a lăudat că a falsificat o fotografie în dosarul lui Victor Stămurean din Lugoj. Deocamdată ATÂT!

Și ca să fie CLAR îi provoc pe cei doi IMPOSTORI din Lugoj să facem public Doasarele de la SSPR și să VEDEȚI cu ochii voștri cum Gheorghe Burada și Boancă Sorin Virgil nu au avut niciun MERIT la Revoluție.

O altă DEZINFORMARE, Departamentul Revoluționarilor nu a fost înființat de Dorin Lazăr Maior, când a fost votat să facă parte din Statutul PSD, acesta nu era nici măcar membru PSD.

 

Statutul PSD

 

Secţiunea a 4-a

Relaţia P.S.D. cu organizaţiile de revoluţionari

Articolul 91

(1) P.S.D., fidel idealurilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989, acţionează pentru cinstirea eroilor martiri, a urmaşilor acestora, a răniţilor, a luptătorilor şi participanţilor la acţiunile pentru victoria Revoluţiei.

(2) P.S.D. sprijină organizaţiile revoluţionarilor în demersurile acestora pentru aplicarea şi respectarea legilor privitoare la revoluţionari.

(3) P.S.D. iniţiază consultări periodice cu organizaţiile de revoluţionari pentru cunoaşterea problemelor concrete cu care se confruntă acestea, în vederea identificării soluţiilor legale.

Nicolae TOMA