Despre Traian Băsescu-PARADITORUL, Traian Băsescu-coruptul și Traian Băsescu-imoralul numai de bine

Spread the love

Loading

Sunt oameni care numai când îi văd îmi vine să vomit. Unii mă vor înjura, mai ales aceia care încă mai cred în neomul Traian Băsescu.

Mă așteptam ca după ce a terminat și al doilea mandat ca președinte să fie ejectat de sistem, dar cu tupeu de marinar, de țigan, de tătar, de nesimțit, nu vrea să părăsească scena politică și fiindcă mai are susținători acum vrea și europarlamentar. Jalnic popor cum te poți lăsa manipulat în asemenea hal încât să nu arunci la groapa istoriei pe singurul om care s-a încumetat să taie salarii și pensii. Dar se pare că nu ne învățăm minte pentru că Klaus Iohanis îi urmează pe urme demonstrând că România este un loc unde nu trebuie să faci nimic, mai mult ai și dreptul să încurci pe alți, care totuși mai fac câte ceva.
Reproduc de pe site-ul magnanews.ro ce spune un apropiat a acestui nemernic:
„Despre Traian Băsescu s-a spus că ar fi fost trădat de SRI iar fratele său ar fi căzut victimă între războiul dintre fostul președinte și serviciile de informații. O dezvăluire de ultim moment vine să facă lumină asupra modului în care opera Traian Băsescu pe vremea când era șef al statului.
Radu Cristescu, fost lider al PMP, a aruncat cu dezvăluri incredibile la adresa fostului său șef.
„Tot cu silă am văzut că la lansarea candidaților la europarlamentare a partidului, la a cărui construcție am muncit și eu, te-ai milogit la cei prezenti în sală să te ajute să mai câștigi încă 20.000 de euro pe lună la Bruxelles.
Pentru asta îmi doresc ca oamenii să voteze în cunoștință de cauză și să vadă cine este de fapt adevăratul Traian Băsescu. Traian Băsescu-PARADITORUL, Traian Băsescu-coruptul și Traian Băsescu-imoralul.
Astăzi, Traian Băsescu-paraditorul!
Cum ai petrecut Paștele, domn președinte, ajuns senator?
Frumos, nu?
Nevasta, copiii, ginerii, nepoții, masă îmbelșugată și atmosferă frumoasă.
Uitându-te la veselia din casă, ai avut vreun moment de tresărire, vreo mustrare de conștiință, gândindu-te la cei pe care i-ai paradit?
Te-ai gândit o clipa la cei cărora le-ai distrus destinele și viețile?
Ți-ai pus întrebarea cum și-au petrecut Paștele, în anii domniei tale , Monica Iacob Ridzi, Mircea Gutău, Antonie Solomon, Adrian Năstase, Dinu Patriciu, Cătălin Cherecheș și mulți alții, a căror arestare a fost ordonată chiar de tine?!?
De fapt, ești un bătrân, nici măcar un bătrânel, un om urât atât la fizic cât și interior, ros de ură, invidie și gelozie! TU ai creat acest sistem ticăloșit, acest Stat paralel!
Să nu uităm că atunci când ai început construcția acestui sistem ticăloșit, Coldea era un simplu maior, iar Codruța un simplu procuror, fără nicio realizare notabilă, care încă se juca cu mingea de baschet pe la Sibiu. Sub directa ta coordonare ai făcut din ei “doi asasini” profesioniști. De fapt, adevărata unitate haules, adică centrul de comandă, era la tine în birou!
Portocala, Onea, Man sunt de fapt copia ta perfecta! Nicio arestare și niciun dosar nu se făcea în țara asta fără să fii informat, sau și mai grav, chiar tu dădeai unele ținte!
Oamenii de care te-ai milogit să îți mai dea o dată votul, trebuie să știe că cei cinci procurori importanți DNA veneau la tine în birou și se consultau, cu dosarele pe masă, si tu ca un “adevărat” procuror șef le spuneai ce să facă, ce măsuri să ia și pe cine să facă. Știi că știu asta și știi și de unde știu!
Văd că mai nou cu nesimțire spui că pe la T14 și K nu știu cât se puneau la cale arestări, ăia de fapt se jucau de-a hoții și vardiștii, știai tot ce se discută acolo și te amuzai. Știai tot ce mișcă și știai inclusiv de existența protocoalelor!
Ne mirăm de faptul că Portocală l-a paradit pe unul, doar pentru că l-a înjurat de mamă, pe când tu l-ai executat pe Năstase pentru că te-a plesnit, în scara blocului unde locuiați, pentru că beat fiind i-ai insultat nevasta și familia.
Pe Cătălin Cherecheș primarul de la Baia Mare l-ai paradit doar pentru că s-a apropiat prea mult de Elena, care la Baia Mare fiind nu ți-a răspuns la telefon, iar Pahonțu pe care-l sunai disperat, o dădea din colț în colț, neștiind ce să-ți spună! Ai turbat rănit fiind în egoul tău de don Juan cu aere de macho tomnatic și l-ai paradit, nevinovat fiind! Ai dat ordin să fie arestat în cel mai scurt timp, și a fost, astfel ai folosit DNA să îți rezolve crizele de gelozie. Pe Solomon la fel, cu răutate de om bolnav, ai dat ordin să îl aresteze când tu erai in avion, doar pentru că ți-a șoptit ție cineva că într-o seară la Craiova, la o petrecere, a stat prea aproape de Elena și i-a soptit la dans mai multe lucruri la ureche, fiind foarte bine dispusă, iar tu ca un bătrân gelos nu permiteai ca femeia să se simte bine, ci doar în prezența ta, și bine-nțeles să nu se afle de sponsorizările făcute către tine (nu intru în detalii în ceea ce privește familia).
Pe Mircea Gutău l-ai executat fără milă, deși omul acesta ca mulți alții, ți-au adus zeci de mii de voturi să ieși președinte, doar pentru că ai fost informat că ar fi făcut niște afirmații despre tine (nu intru în amănunte). Mai mult de atât n-ai avut omenia sa o primesti pe nevasta lui în audiență, doar sa îți explice ororile prin care trece în arest!
Cu toate astea, mai ai nesimtirea și tupeul, după ce ai construit tot sistemul opresiv, sa ne vorbești de “drepturile omului”.
Asta, explică-le oamenilor când le mai cerșești votul ca să te cari la Bruxelles la bătrânețe pe 20.000 de euro!
Am văzut declarația lui Cristoiu în care spune că ai fost trădat de SRI…Total neadevărat! Coldea te-a avertizat din timp și ți-a și propus să îl salveze pe fratele tău, dar pentru un scenariu cinic ce vizau alegerile prezidențiale, unde ai vrut printr-o emoție să alegi Justiția în detrimentul fratelui tău, l-ai paradit și pe el! Pentru ca ai vrut sa fi jucator inca o data ! Calculele nu ți-au ieșit pentru prezidențiale pentru ca într-adevăr SRI te-a trădat, nefăcând jocul de a-l scoate din cursa pe Iohannis cu dosarul de incompatibilitate. Astfel, istoria a intrat pe alt curs, nu cel dictat de tine!”

Sursa – magnanews.ro