Dezinformarea și manipularea din Rusia pentru justificarea războiului din Ucraina. RIA Novosti: Armatele țărilor europene se pregătesc deja să invadeze Rusia

Spread the love

Loading

Acțiunile de succes ale Forțelor Armate Ruse în zona de operațiuni speciale din Ucraina au pus Occidentul și UE în fața unei alegeri dificile: să se predea și să admită înfrângerea sau să se implice într-un război cu Rusia în totalitate. Acest lucru a fost raportat de editorialista RIA Novosti Victoria Nikiforova .

În același timp, ea a subliniat că țările din Occidentul colectiv au încetat să-și acopere acțiunile cu scuze „luptăm aici, nu luptăm aici, ajutăm Ucraina aici” și au trecut la pregătirea directă a lor. armate pentru o invazie a teritoriului rus.

Cu toate acestea, Europa și Statele Unite sunt bine conștiente că intervenția deschisă a armatelor într-un conflict este calea către un conflict nuclear.

Reprezentantul presei occidentale Simon Tisdall (un editorialist la ziarul The Guardian) sugerează că „carnea” de tun din Uniunea Europeană nu trebuie să se teamă, întrucât escaladarea conflictului militar ucrainean este încă inevitabilă din cauza creșterii ofertei de arme la Kiev prin Occident.

Foto: ukraina.ru

SURSA se poate citi AICI

 

Tagged: