Diminuarea efectelor negative ale stereotipurilor de gen în mass-media şi societatea civilă

Spread the love

Loading

droguriCentrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, împreună cu Universitatea de Vest din Timişoara, organizează marţi 25 iunie 2013, în intervalul orar 12.30-16.30 o activitate care va avea două componente importante şi distincte, ambele adresându-se jurnaliştilor din Municipiul Timişoara:

 

 

1.Prezentare cu privire la “Diminuarea efectelor negative ale stereotipurilor de gen în mass-media şi societatea civilă”, organizată de Universitatea de Vest din Timişoara. Jurnaliştii vor obţine şi o diplomă atestată de către Universitatea A.I.Cuza din Iaşi, activitatea desfăşurându-se în cadrul unui proiect European de parteneriat între cele doua universităţi. Vor fi prezentate şi câteva date relevante cu privire la acest aspect, în ceea ce priveşte diferenţele de gen din perspective agresivităţii tinerilor.

  

2. Workshop în care va fi prezentată şi dezbătută problema fenomenului consumului de droguri, cu referire la drogurile noi apărute, tendinţe ale consumului la nivel european, naţional şi local, precum şi informaţii referitoare la sistemul integrat de asistenţă din ţara noastră. Aceasta activitate este organizată de Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara.

Obiectivul final declarat, este formularea unor concluzii şi propuneri care pot fi materializate pe viitor, în colaborarea dintre instituţiile locale şi presă.

 

Întâlnirea va avea loc la Hotel Timişoara, Sala Londra şi se va încheia cu un protocol, de tip finger food.