Doctorul MUSCEAC DECEBAL, măcelarul din Spitalul din Lugoj

Spread the love

Loading

1345570207spital3Mulți dintre pacienți cred că schimbarea doctorului MUSCEAC DECEBAL din funcția de șef la Chirurgie din cadrul Spitalului Municipal “Teodor Andrei” din Lugoj este pe drept. Cum s-a ajuns aici? Doctorul Musceag Decebal și-a luat nasul la purtare, a devenit insuportabil prin comportament neadecvat față de pacienți, față de personalul medical și față de cetățenii de pe stradă. Prin ieșirile lui nervoase și prin limbajul specific borfașilor de pe stradă și-a depășit condiția de medic.

 

În momentul când a fost schimbat în loc să analizeze de ce a fost schimbat, medicul războinic a dat Primăria Municipiului Lugoj în judecată, având speranța că judecătorii îl vor pune cu forța în fruntea unei secții importante din Spitalul din Lugoj.

Vă prezentăm două motive pentru care acest măcelar nu ar trebui să opereze nici animale. În ultima vreme umblă cu mașina sub influența băuturilor alcoolice și ne întrebăm de ce Poliția Lugoj îl protejează?

 

Marți, 25 iunie 2013, orele 14.10

În fața firmei Octavian oprește o mașină. Șoferul intră și după 3 minute se întoarce la mașină. Când ajunge la mașină dă peste un o persoană nervoasă care lovea cu picioarele în mașină și înjura.

Reproducem discuția:

Șoferul – Ce s-a întâmplat dl. Doctor?

Doctorul Musceag: În pizda mătii…

Șoferul – De ce mă înjuri?

Doctorul Musceag – Pleacă dracului cu rabla ta ca te pocnesc…

Șoferul – Domnule doctor vă rog…

A venit la mașină și a trântit portiera. Avea spume la gură și înjura ca un birjar. Șoferul mirat a plecat…

 

Legătura cu acest incident a făcut-o mai târziu. În luna mai, șoferul împreună cu o doamnă și cu un domn s-au prezentat la Musceag Decebal “medicul minune” de la spitalul din Lugoj. Bărbatul care era cu șoferul avea o infecție la piciorul stâng, la degetul mic. Fără a face vreo investigație, celebrul chirurg Musceag Decebal a decis sa-i taie piciorul sub genunchi. Șoferul s-a opus și bărbatul a ajuns în Germania și a fost salvat. Nu i s-a tăiat nici măcar un deget.

Și exemple sunt mai multe!

Revin și susțin: Afară cu măcelarul Musceag Decebal!