Drumul către iubire este plin de obstacole. Femeile dezvăluie cele mai ciudate lucruri pe care le-au făcut bărbații la întâlniri

Spread the love

Loading

Un grup de femei a ajuns viral cu dezvăluirile celor mai incomode întâlniri pe care le-au avut vreodată. Ele și-au împărtășit poveștile după ce o femeie a dezvăluit că este obsedată să prezinte lumii cele mai haioase întâlniri de care a avut parte. Pornind de la această idee sute de femei singure s-au reunit pentru a împărtăși cele mai demne povestiri ale lor la prima întâlnire, recunoscând că drumul către iubire este plin de ostacole.

Și în scurt timp mai multe femei și-au oferit propriile povești de la prima ei întâlnire.

Iată câteva întâlniri, nu tocmai plăcute:

„Mi-a spus că îi place vânătoarea și tragerea la țintă, am crezut că sună ca o întâlnire distractivă. Nu a fost, m-a dus la o groapă să împușc șobolani”.

O altă femeie a spus că la prima întâlnire bărbatul a dus-o la un acvariu, dar tot timpul și-a manifestat ura față de pești, spunându-mi cât de mult ura peștii și cât de proști sunt și vrea ca eu să înțeleg cât de mult îi displace viața marină.

„Am mâncat ceva ce nu mi-a plăcut, așa că tipul cu care eram mi-a spus să-i scuip în palmă. Apoi el a lins palma spunându-mi că sunt pasărea mamă”, a spus o altă femeie.

O altă femeie s-a simțit oribil la prima ei întâlnire, când viitorul ei iubit și-a dezvăluit un secret „Mi-a spus că a fost testat pozitiv pentru chlamydia (chlamydia trachomatis este o bacterie cu transmitere prin contact sexual neprotejat), dar a fost în regulă pentru că se întorsese la fosta lui soție și făcuse sex neprotejat în timp ce era infectat, astfel încât ea să putrezească din interior fără să știe”. Femeia  a presupus că actul era o formă de răzbunare după ce bărbatul aflase că fosta l-a înșelat, dar a decis să nu mai vorbească niciodată cu el.

O altă femeie, care a decis să nu se mai vadă cu bărbatul primei întâlniri, a spus că a fost martora unui scenariu și consecințele au fost aproape mortale. „Am fost la o întâlnire cu un tip pe care îl cunoșteam de la serviciu. La jumătatea întâlnirii bărbatul a fost chemat la o urgență și mi-a cerut să-l conduc la spital și să intru cu el. Atunci am aflat că soția lui a încercat să se sinucidă după ce l-am luat din casa ei și eu am crezut că este casa lui și chiar mi-a spus că soția era sora lui și că fiica lui era nepoata lui”.

Sursa: https: dailymail.co.uk

 

 

 

Tagged: