După denigrarea României la postul TV Sky News, ambasada Marii Britanii mai dă o lovitură poporului român

Spread the love

Loading

Ce sfaturi au primit suporterii echipei Manchester

Spune totul despre cum este percepută România

suporteri englezi Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a lansat un ghid pentru suporterii echipei Manchester City, sosiţi la Bucureşti pentru meciul cu Steaua.

Aceştia sunt sfătuiţi să-şi lase paşaportul în cutia de valori a hotelului, să fie atenţi la hoţii de buzunare dar şi la taximetriştii independenţi, care au tendinţa de a cere mai mulţi bani decât face cursa.

 

Suporterii englezi, despre care se ştie că sunt mari consumatori de bere, mai află din acest ghid că vor plăti o amendă de 50 de euro dacă beau alcool pe stradă, dar şi că riscă să fie arestaţi dacă fac gălăgie după ora 22:00, în afara stadionului. Ghidul mai conţine informații despre traseul spre stadion și despre regulile din incinta Arenei Naționale.

Meciul tur se va juca la București, pe 16 august, iar returul în Anglia, pe 24 august.

 

Concluzii

Sunt curios cum vor reacționa englezii dacă ambasada română ar redacta un ghid pentru românii care ajung în Marea Britanie cum să se ferească de homosexuali, de drogați și de bolnavii de sida din această țară. Cum să se ferească de explotatorii britanici care plătesc munca unui roman cu mult mai ieftină decât a celorlalți europeni. Cum să se ferească de ura xenofobă a urmașilor imperiului britanic, care sute de ani au exploatat milioane de oameni din Asia, Africa, America și Australia. Acest ghid va trebui să cuprindă un istoric despre cum nația britanică a furat bunuri din colonii și despre atrocitățile pe care le-a făcut de-a lungul istoriei, câți oamenii au omorât în numele Angliei și bineînțeles să fie trecută și trădarea lui Chiurchil, laureat pe nedrept a Premiului Nobel.  

Dar cum politicienii noștri sunt la fel de lași, precum poporul nostru, nu vom vedea niciodată un asemenea ghid. 

Sursa: realitatea.net, bucurestiul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *