După publicarea memoriilor sale prințul Harry și Meghan Markle devin din ce în ce mai nepopulari în SUA Un sondaj de opinie arată că cuplul devine din ce în ce mai nepopular în SUA

Spread the love

Loading

Prințul Harry a scăzut cu 45 de puncte, iar Meghan Markle cu 36 de puncte într-un sondaj de opinie al alegătorilor americani în puțin peste o lună, pe fondul furiei legate de lansarea lui Spare.
Cuplul, care anterior era extrem de popular în SUA, s-a scufundat în sondaje în timp ce Prințul Harry a lansat un nou atac asupra familiei regale și a dezvăluit o serie de detalii intime, cum ar fi modul în care și-a pierdut virginitatea în noul său memoriu.
Spare a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficțiune din toate timpurile în ziua lansării sale la începutul acestei luni, depășind topurile de vânzări din întreaga lume, inclusiv în SUA, potrivit editorului său.
Noul sondaj vine în timp ce dezvăluirile și acuzațiile sincere ale lui Harry despre membrii familiei sale, în special fratele său, Prințul William , au pus în pericol șansa familiei de a-și pune deoparte diferențele la încoronarea Prințului Carol al III-lea la sfârșitul acestui an.
Un nou sondaj realizat de Redfield & Wilton pentru Newsweek a dezvăluit că Prințul Harry are acum o rată de aprobare de -7 pe 16 ianuarie, comparativ cu +38 pe 5 decembrie.
Între timp, Meghan Markle a avut un rating de aprobare de -13, comparativ cu +23 pe 5 decembrie.
Sondajul, care a fost alcătuit din 2.000 de alegători din SUA, marchează o scădere gravă a evaluărilor pentru cuplul, care s-a mutat în țară după ce s-a retras din îndatoririle regale în martie 2020.
Luni, Prințul Harry a fost apreciat de 31 la sută dintre cei intervievați și antipatic de 38 la sută.
Meghan Markle a fost plăcută de 26 la sută dintre cei intervievați și antipatic de 39 la sută.
Sondajul a constatat, de asemenea, că femeile erau puțin mai puțin probabil să o placă pe doamna Markle decât bărbații.
Întrebat dacă Harry a avut dreptate să dezvăluie conversații intime cu membrii familiei sale în memorii, 44% au spus că a greșit, iar 26% au spus că are dreptate.
Evaluările de aprobare ale lui Harry și Meghan au rămas neschimbate la 37% și, respectiv, 38% dintre americani.


Cifra este uimitoare, având în vedere cantitatea pe care cuplul a apărut în știri în ultimele luni, după lansarea documentelor Netflix Harry & Meghan și a noii cărți a lui Harry.
Sondajul Redfield & Wilton a mai constatat că doar o treime din populație nu a auzit nimic despre conținutul cărții.
Se întâmplă pe măsură ce cuplul devine din ce în ce mai nepopular în Marea Britanie, sondajele recente pentru MailOnline dezvăluind că 56% dintre oameni cred că ar trebui să-și piardă toate titlurile regale și patronajul.
În rândul tinerilor, monarhia însăși devine din ce în ce mai puțin binevenită.
Sondajul realizat de Redfield & Wilton Strategies, din partea MailOnline, dezvăluie, de asemenea, că atacurile lui Harry asupra lui Charles, a fratelui său William și a cumnatei Kate nu au schimbat deloc percepția publicului asupra lor. Sondajul lui Kate s-a îmbunătățit.
Sondajul Prințului de Wales rămâne puternic, în ciuda faptului că a fost acuzat că și-a atacat fratele mai mic după o dispută aprinsă în care a numit-o pe Meghan „dificilă” și „abrazivă”.
Între timp, ratingul de aprobare al Prințului Harry a scăzut la un minim record de -44.
El a dezvăluit, de asemenea, detalii personale, cum ar fi modul în care și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai tânără într-un câmp din spatele unui pub.
Harry a fost criticat pentru că a împărtășit conversații private și detalii intime despre membrii familiei sale.
Cu toate acestea, prințul a susținut că există multe alte detalii pe care a ales să nu le împărtășească pentru că „pur și simplu nu vreau să știe lumea”, adăugând că familia lui ar putea să nu-l ierte niciodată dacă ar face acest lucru.


De atunci, Harry și-a provocat membrii familiei să vorbească cu el și să-și ceară scuze lui Meghan, deși nu este clar pentru ce.
Se înțelege că există speranțe pentru discuții de pace între Prințul Harry și rudele sale înainte de încoronarea tatălui său în această vară.

SURSA se poate citi AICI

 

Tagged: