ELENA BĂSESCU și-a cumpărat o vilă în Paris, care a costat nouă sute de milioane de euro

Spread the love

Loading

Nouă sute de milioane de euro costă Vila

de pe Rue Périé Mazamet Nr. 12, Paris.   

Proprietar în acte: ELENA BĂSESCU!

eba basescu

Acest succes îi dă dreptul să candideze iarăși la europarlamentare. Dacă s-ar face o sinteză a europarlamentarului Elena Băsescu am descoperi că a făcut un singur lucru, să arate ridicolul familiei Băsescu. Atât! Nimic mai mult!

Pe strada Périé Mazamet, la numărul 12, se află cea mai luxoasă vilă din zona Parisului… Însăși strada respectivă, fiind una pe care doar bogătașii lumii își pot permite să locuiască. Imobilul este o raritate pe piața imobiliară franceză, deoarece a aparținut unor înalți demnitari ai Franței.

 

O astfel de achiziție, atât în Franța, cât și în mai toate țările Europei Occidentale… Necesită ani de munca și un credit ipotecar pentru care cineva ar plăti aproape toată viața. Și totuși, ea a fost cumparată, cu plata integrală… de sute de milioane de euro!

În prețul acesta intră încă 2 vile, mult mai mari, în care au fost cazați ofițeri S.P.P. din garda duduii prezidențiale, de către Elena Băsescu!

Interesant de aflat de unde a avut fata lui tata banii cu care a cumpărat superba casă.

Mai mult ca sigur, această nedumerire se va adăuga celorlalte suspiciuni pe care opinia publică le are cu privire… La prosperitatea familiei lui Traian Băsescu.

NOTA REDACŢIEI

Informaţiile ne-au fost puse la dispoziție, printr-un important om de afaceri francez, la rândul sau europarlamentar…  Chiar de către reprezentantul agenției imobiliare pariziene, prin care EBA și-a achiziționat bijuteria locativă de 900.000.000 euro bani gheață!

De unde a avut banii, având în vedere că ilustrul său tata este bugetar cu un salariu de peste 5.000 roni, mama este casnică… Iar salariul său de europarlamentar, chiar dacă e consistent, nu i-ar ajunge nici să cumpere un perete al acestei vile?

Probabil că din… succesuri, nu?

Am publicat acest articol ca  să  vadă  și  să afle  toată  țara, unde  sunt  banii noștri!

Și ni se spunea  în guvernarea Băsescu – Boc că suntem tâmpiți dacă nu acceptăm micșorarea pensiilor și salariilor.