Evaluare Națională și Bac 2020: ordinul de suspendare a simulărilor, în Monitorul Oficial

Spread the love

Loading

 

În cursul zilei de astăzi, a fost publicat, în Monitorul Oficial, Ordinul Ministrului Educației și Cercetării privind suspendarea organizării şi desfăşurării Evaluării Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, a simulării Evaluării Naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi a simulării probelor scrise ale examenului de Bacalaureat naţional în anul şcolar 2019 – 2020.

La data intrării în vigoare a ordinului se abrogă atât calendarul desfășurării Evaluării Naționale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a, cât şi cel privind simularea pentru absolvenţii clasei a VIII-a şi probele scrise ale Bacalaureatului. Scandal la Evaluarea Nationala: Se cere recorectarea lucrarilor la ...

Reamintim că ministrul Educației și Cercetării a declarat că, în funcție de data la care se vor relua cursurile, probele scrise ale Evaluării Naționale și examenului de Bacalaureat ar putea fi organizate în luna iulie. De asemenea, programa de examen pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă celui de-al doilea semestru, iar sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru olimpici va fi anulată.

Elevii lugojeni trebuie să știe că situaţia şcolară se va încheia cu minimum două note, la care se adaugă nota din teză, acolo unde este cazul.

Subiectele pentru tezele de pe semestrul al II-lea vor fi concepute doar din ce s-a studiat până la data de 11 martie 2020.

 

Tagged: