EXPLOZIV – Un român dă de pământ cu un general SRI

Spread the love

Loading

În România există un criteriu de promovare:  Cu cât ești mai tâmpit și mai imbecil cu atât ai șanse să prinzi o funcție mai mare!

MOTIVE PENTRU CARE FLORIAN COLDEA,  ȘEFUL OPERATIV SRI,

TREBUIE DESTITUIT: PARTEA 1 

un genrral datd e pamantÎn atenția domnului Klaus Iohannis, 

Președintele României

 

În atenția domnului Dacian Cioloș,

Primul Ministru al României

 

În atenția domnului Edward Hellvig, 

Șeful Serviciului Român de Informații

 

Subsemnatul Ștefan Dan, domiciliat în Bucuresti, […] vă solicit să procedați la destituirea domnului Florian Coldea, șeful operativ al Serviciului Român de Informații din următoarele considerente:

 

Conform site-ului www.stiripesurse.ro,  aflat sub umbrela Serviciului Român de Informații (am probe irefutabile că așa este) au fost făcute următoarele dezvăluiri:

“Primul adjunct al directorului SRI a fost propulsat în această funcție, potrivit unor rudenii apropiate ale acestuia, pe filiera politică PDL, respectiv cu concursul primarului municipiului Arad, Gheorghe Falcă, și a socrului acestuia Gheorghe Seculici.

 

Florian Coldea este originar din comuna Târnova, județul Arad, a absolvit un liceu industrial din municipiul Arad și a studiat un an și jumătate la Institutul Politehnic din Timișoara, unde studia și Gheorghe Falcă. A renunțat la Institutul Politehnic după ce a căzut mai multe examene și a urmat Facultatea de Psihosociologie din cadrul Academiei Naționale de Informații, pe care a absolvit-o în anul 1996, dar nu a obținut note de trecere la examenul de licență, pe care l-a trecut doar anul următor, rămânând așadar repetent. Din caracterizările făcute de foști colegi de academie reiese că era o persoană arogantă, introvertită, interesată mai mult de imaginea și poziția sa, fără prea multe relații de prietenie, tipul „carieristului”.”.

Citți și:

Exploziv. Dezvăluiri incredibile despre omul momentului,

 

șeful SRI, Florian Coldea 

Rezultă că domnul Florian Coldea, șeful operativ al SRI, are un istoric al școlarizării sale destul de subțire pentru structura de inteligence, respectiv liceul industrial cel mai prost din Arad. În articol nu se specifică dacă la liceul industrial a lucrat la strung cu pile, însă din articolul susmenționat rezultă faptul că a promovat cu concursul (poate chiar pila) domnilor Gheorghe Falca și Gheorghe Seculici.

 

A renunțat la Institutul Politehnic după ce a picat mai multe examene denotă un student mediocru, fără înclinații la studiu și fără vreo inteligență demnă de inteligence. De aici rezultă că nu îi place să citească, pentru că dacă ar citi cu siguranță ar și învăța să ia examenele. Ori la SRI când ocupi un post ca al dumnealui trebuie să citești foarte mult. Ba chiar trebuie să și înțelegi ceea ce citești. Dar cum credeți că poate să înțeleagă ce citește domnul Florian Coldea, dacă lui nu îi plăcea de mic să citească?

Nu a luat licența la facultate, rămânând RE-PE-TENT. Domnul Florian Coldea, șeful SRI a rămas repetent? Ce coincidență! Și șefii de la antifraudă au fost numiți tot repetenți de ziariști pentru că au picat examenele de numire pe funcție. Să fie oare un criteriu de promovare pe funcție REPETENȚIA? Să fie oare un criteriu de promovare cu cât ești mai tâmpit și mai imbecil cu atât să te pună pe o funcție mai mare?

Citiți și:

 

Cu Securitatea împotriva Constituției și împotriva poporului român 

 

Din articolul susmenționat rezultă că domnul Florian Coldea este o persoană arogantă, introvertită, interesată mai mult de imaginea și poziția sa.

Cum adică? Să înțeleg că nu îl interesează de noi cetațenii de rând? Să înțeleg că în timp ce el veghează la securitatea țării, de fapt lui nu îi pasă de noi?

Rezultă și că domnul Florian Coldea, șeful operativ al SRI, este un om lipsit de scrupule.

Asta înseamnă și că ar călca peste cadavre ca să îi fie lui bine? Vom analiza cu siguranță acest tip de comportament în episoadele viitoare.

 

Rezultă că are comportamentul unui funcționar slugarnic, de tipul securistului habotnic din perioada bolșevică, capabil de orice abuz pentru a executa ordinele stăpânului care l-a promovat în funcție și grad, fiindu-i devotat orbește acestuia.

Dacă este adevărat ce se spune și dacă eu aș fi stăpânul unui astfel de sclav personal i-aș încerca devotamentul punându-l să își facă SEPPUKU (sau HARACHIRI), un gest nobil practicat de samurai japonezi. SEPPUKU era o ceremonie sacră în perioada antică a Japoniei, practicată doar de clasa privilegiată a samurailor. Cu siguranță că nu l-aș lăsa să își facă ritualul până la capăt, însă aș fi curios să văd până unde ar putea să meargă de dragul meu.

 Rezultă că domnul Coldea Florian șeful operativ al SRI este în realitate un individ lipsit de orizont intelectual  și de capacitate de comunicare, precum și de discernământ și de spirit critic, fiind considerat capabil de orice de către ofițeri din SRI care l-au cunoscut mai bine : “Este capabil să îngroape orice și pe oricine”.

Cum adică? Un idiot la conducerea SRI? Un incapabil în a comunica vrea să ne comunice că suntem în siguranță cu el la conducerea SRI?

Nu are discernământ?

Conform dexonline.ro discernământ iînseamnă “Facultatea de a discerne, de a pătrunde, de a judeca și a aprecia lucrurile la justa lor valoare”. Adică trebuie să aibă tocmai facultatea? Parcă rămăsese repetent așa cum a rezultat mai sus, ceea ce imi induce ideea că are facultatea defectată. Nu știu dacă putem folosi cuvântul defectare așa cum își pot imagina unii deși nu ar strica să verifice americanii acest fapt.

Mai mult cum poate să discearnă, să pătrundă, să judece și să aprecieze lucrurile la justa lor valoare dacă lui nu îi place să citească?

Dar să traducă îi place?

 

Florian Coldea șeful SRI a plecat maior în Irak și s-a întors prim-adjunct al directorului SRI.

Pentru ce merite deosebite? Auzisem că a cărat o valiză până acolo. Să înțeleg că cine cară valize ajunge director? Cred că era grea valiza întrucât am auzit că ulterior a început să aibe probleme cu coloana.

 Oare și pe mine m-a trecut pe lista potențialilor atentatori și mi-a pus eticheta VIP?

Dovada faptului că și eu am eticheta VIP sunt cele 2 plângeri penale pe care le-am întocmit și pe care vi le-am adus la cunoștință anterior.

În plus vă prezint și dovezi despre cum îmi monitorizează internetul, întrucât în ultima vreme mai mereu mă conectez la internet de la o adresă de IP care nu are legătură cu IP-ul de la telefonul meu sau de la domiciliu.

Exemplific:

exemplu urmaririr sri

 SE CONSTATĂ FAPTUL CĂ REPETENTUL FLORIAN COLDEA ȘI MIE MI-A PUS ETICHETA VIP, FĂRĂ MOTIVE REALE CE ȚIN DE SIGURANȚA NAȚIONALĂ, ÎNTRUCÂT VREA SĂ SE RĂZBUNE PE MINE PENTRU CĂ AM DEZVĂLUIT MOTIVUL PENTRU CARE A INTERVENIT ÎN FAVOAREA LUI TENDER OVIDIU LA ALINA BICA ÎN LUNA IULIE 2013.

CU SIGURANȚĂ ȘI PE MINE M-A TRECUT ÎN MOD ABUZIV PE LISTA DUȘMANILOR CONSTITUȚIEI ȘI MĂ MONITORIZEAZĂ PERMANENT.

SOLICIT VERIFICAREA TUTUROR ACUZELOR PRIVIND ETICHETAREA MEA CA VIP ȚINÂND CONT DE PROBELE PE CARE VI LE-AM FURNIZAT PRIVIND ÎNTERCEPTAREA EMAIL-URILOR MELE.

 

Din articolul sumenționat rezultă că a folosit SRI în scopul președintelui suspendat Băsescu Traian, livrându-i zilnic materie prima pentru aparițiile publice.

Conform art. 295 din Codul Penal al României constituie infracțiunea de delapidare “Însușirea, folosirea sau traficarea de către un funcționar public, în interesul sau ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.”

 

În articolul menționat mai sus se face precizarea că în săptămâna de după scrutinul prezidențial din 6 decembrie 2009, câștigat la limită și într-un mod foarte contestat de către Traian Băsescu, pentru a preveni depunerea și judecarea unei cereri din partea PSD pentru anularea rezultatului alegerilor, generalul Coldea a orchestrat blocarea în trafic și reținerea ilegală a senatorului social-democrat Cătălin Voicu, care ulterior a fost demonizat mediatic și urmărit penal până la arestarea și condamnarea sa pentru pretinse fapte de corupție. 

Aceasta informație este extrem de credibilă din punctul meu de vedere ținând cont de faptul că Florian Coldea a ordonat eliminarea mea fizică, în timp ce mă aflam într-o instituție publică păzită cu jandarm și în exercitarea atribuțiilor de serviciu conferite de funcția publică pe care o dețin. Cazul vi l-am prezentat anterior.

 

Din articolul menționat mai sus rezultă și că Florian Coldea a fost acuzat de presa de deturnare de fonduri în cazul răpirii din Irak, infracțiune prevăzută și pedepsită de articolul 307 din Codul Penal al României.

Din articolul menționat mai sus rezultă că sursele oficiale Irakiene și Americane au transmis informații privind delapidarea sumei de 4 milioane euro de către Florian Coldea în cazul răpirii din Irak.

Din articolul menționat mai sus rezultă ca s-au încalcat regulamentele militare prin promovări făcute cu încălcarea legislației militare.

Din articolul menționat mai sus rezultă că există suspiciuni că Florian Coldea ar fi protejat contrabanda cu țigări și alte produse accizabile.

Din articolul menționat mai sus rezultă că s-a mușamalizat un accident pe care l-a produs în anul 2008 produs cu autoturismul de serviciu, în timp ce se afla sub influența beuturilor alcoolice.

În articolul menționat mai sus rezultă că Florian Coldea este acuzat de poliție politică cu concursul SRI, SPP, DGIPI, DGA, DNA, DIICOT, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, MAI, ANI și ANAF.

Nu știu cum este la celelalte instituții, însă presiunile făcute din partea SRI le resimt în fiecare zi și chiar am putut oferi dovezi privind monitorizarea traficului meu de internet și am putut atașa la prezentul email și o poză cu agenții acoperiți la filaj.

Iar la ANAF dupa reorganizare a fost înțesată structura cu ofițeri acoperiți, în principal niște incompetenți pe care îi căram în spate la controale și care mai rău ne încurca decât ne ajuta.

 

SOLICIT SĂ SE VERIFICE DACĂ FLORIAN COLDEA MĂ MONITORIZEAZĂ INCLUSIV PRIN REȚEAUA DE SATELIȚI MONSAT DE JOASĂ ALTITUDINE. DEȘI ATUNCI CÂND PLEC DE ACASĂ ȘI DE LA SERVICIU ÎMI ÎNFĂȘOR ÎN MOD INTENȚIONAT TELEFONUL ÎN FOLIE DE ALUMINIU IAR SEMNALUL SE PIERDE ȘI DEȘI MĂ ASIGUR CĂ NU SUNT FILAT LA INCEPUT, ULTERIOR PE MĂSURĂ CE ÎMI VĂD DE DRUMUL MEU VĂD ADESEA OFIȚERI DE LA FILAJ ÎN SPATELE MEU SAU LÂNGĂ MINE.

UN EXEMPLU ÎN ACEST SENS DESPRE CUM SUNT FILAT ȘI MONITORIZAT ESTE INDIVIDUL CARE ȚINE MÂNA RIDICATĂ ÎN POZA ATAȘATA LA PREZENTUL EMAIL ȘI INSPECTORUL ANTIFRAUDĂ CU CARE STĂ DE VORBĂ. AMÂNDOI SUNT OFIȚERI DESCOPERIȚI DE MINE AZI LA SALA DE CONTROL DIN CADRUL REGIONALEI ANTIFRAUDĂ FISCALĂ BUCUREȘTI. Purtau o discuție absolut idioată care nu avea legătura cu nici un control în timp ce mă filau pe mine, iar după ce i-am fotografiat imediat s-au ridicat și au plecat fără să încheie nici un proces verbal de control, fapt interzis în practică antifraudă.

PRECIZEZ FAPTUL CĂ ACEȘTI INDIVIZI NU AVEAU NICI UN MOTIV SĂ MĂ FILEZE LA SALA DE ȘEDINȚE ÎNTRUCÂT NU EFECTUĂM NICI UN CONTROL, SCOPUL FILAJULUI FIIND EXCLUSIV INTIMIDAREA MEA.

 

Părinții lui Florian Coldea așa cum rezultă din articol și-au exprimat nemulțumirea pentru că unicul lor fiu a urmat “ cel mai prost liceu din Arad ” și penru că a plecat sa învețe și să lucreze la București, unde “ a călcat în scuipat de mitici”. 

Vă solicit să procedați la destituirea șefului operativ al SRI domnul Florian Coldea din motivele mai sus menționate și vă solicit să procedați la deschiderea unei anchete în urma căreia să fie tras la răspundere Florian Coldea pentru toate faptele semnalate de mine sau de articolul apărut în presă.

Consider că este nedemn pentru România că un călcător pe scuipat de mici să ne calce ulterior și pe noi pe obraz.

Va mulțumesc.

Cu stima,

Ștefan Dan