Fă un salt cu parașuta și schimbă viitorul unui copil

Spread the love

Loading

salt cu parasuta

Parașutiștii de la Clubul GoJump sunt puși pe fapte bune și îi invită și pe românii din vestul țării să îi ajute de Sărbători să schimbe viitorul unui copil.

Clubul GoJump scoate la vânzare, în perioada 2-23 decemrbrie 2015, o serie limitată de vouchere pentru un salt în tandem cu parașuta de la peste 3000 de metri, urmat de o cădere liberă de aproximativ 40 de secunde – unde se ating viteze de peste 200 km/h – și o plimbare lină cu parașuta până la sol.

Fiecare voucher achiziționat înseamnă automat și o donație către programul „Donator de viitor”, gestionat de World Vision România. Prin acest program, până în prezent, 106.000 de copii au primit rechizite școlare, iar 76.000 de copii au primit îmbrăcăminte și încălțăminte pentru a putea merge la școală.

Voucherele scoase la vânzare de Clubul GoJump pot fi folosite oricând în sezonul 2016, iar cei care le achiziționează au prioritate la programări. De asemenea, cumpărarea unui voucher aduce și o reducere semnificativă la prețul unui salt în tandem.

 

Fă o faptă bună de Sărbători și sari cu parașuta!

Asociatia Timisoara Parachute Club Sportiv este un club sportiv acreditat care este dedicat dezvoltarii parasutismului ca sport in Romania si toata lumea este bine venita.

Suntem afiliati Asociatiei de Parasutisti din Statele Unite, oferim cursuri recunoscute international sub sistemul USPA si eliberam  licente USPA.

Oferim cursuri in majoritatea sfarsiturilor de saptamana in lunile de vara. 

Contact:

web: www.gojump.ro

email: bookings@gojump.ro

tel:  +40 773 787 553