Fotbal feminin în actualitate – Piroș Security Liones a învins echipa Luceafărul Filiași

Spread the love

Loading

Echipa de fotbal feminin Piroș Security Liones a învins echipa Luceafărul Filiași cu 1 – 0.

Pe stadionul UTA SEGA din Arad meciul de fotbal feminin a declanșat o adevărată sărbătoare pentru suporterii prezenți la meci.
Echipa din Arad este antrenată de renumitul antrenor Gheorghe Cameniță. Să spunem lucrurilor pe nume, Gheorghe Cameniță este deținător a licenței A UEFA și în anul 2001 , ca antrenor a cucerit titlul de campion al României cu echipa de juniori ACU. A promovat echipe ca antrenor de trei ori: în anul 1996 cu Gloria Cermei în Liga a IV-a, cu Frontiera Curtici în Liga a III-a în anul 2002 și cu Siriana Siria, în liga a III-a în 2003.


Echipa de fotbal feminin Piroș Security Liones are sprijinul financiar a Domnului Pavel Piroș, patronul firmei Piroș Security din Arad și sprijinul AS Piroș Security ARAD, condusă de prședintele Liviu Ilea.
În meciul cu echipa din Filiași victoria a fost obținută în minutul 88 și astfel Piroș Security Liones s-a distanțat la 6 puncte de locul 2 cu trei etape de finalul campionatului.
Victoria a fost sărbătorită la restaurantul Casa Românească din Arad.
La finalul acestui articol urez mult succes echipei de fotbal feminin Piroș Security Liones, antrenorului, președintelui Liviu Ilea și finanțatorului Pavel Piroș.

Elvis Dascălu

{gallery}fotbalfeminin{/gallery}