Fotografia zilei: Manifest pentru stârpirea zâmbetului de pe fața guvernatorului Traian Băsescu

Spread the love

Loading

Femeile indiene din orașul Mohali, în partea de nord a provinciei Punjab, India, participă în fiecare dimineață la sesiunea de exerciții yoga. (REUTERS /AjayVerma) Corriere della Sera.

fotografo zilei legea ormeta

Guvernatorul Traian Băsescu a inventat un simbol pentru presa băsistă. Acest simbol este: nu aud, nu văd și nu vorbesc.

Jurnaliștii aserviți tătucului nu văd prostiile președintelui securist, nu văd încălcările Constituției și îl susțin în toate demersurile pentru îngenunchierea democrației.

 Cum a putut ajunge cel mai mare critic al lui Băsescu să-l pupe în fund? Mă refer la Ion Cristoiu, la “acest ardei umplut” cum îi spunea Vadim Corneliu Tudor. Simplu! L-a șantajat prin dosarul lui de securitate. Dar veți spune că Robert Turcescu, pardon Porcescu, este prea tânăr și nu putea fi securist. Da, este prea tânăr și prea prost, însă ambițios după funcții. Și pentru a-și putea dejecta prostia și incompetența pe postul B1 Tv ar fi regulat și pe măsa. Grigore Cartianu, un mare jurnalist băsist îl iubește atât de mult pe Băsescu încât îmi vine să cred că este homosexual, nu la tras, la supt. În ceea ce privește pe Tapalagă de la Hot News îmi vine să vomit, un ciocosan cu creier de pește care interpretează după cum îi spune varanu guvernatorul Băsescu. Și zburătoarea Turturică de la România liberă, care nu mai e liberă decând a lins fundul lui Băsescu, publică aberații și interpretări, contribuind cu sârg și îndesat la manipularea națiunii. Și mai nou, un timișorean Mălin Bot, se dă în stambă la B1 Tv, voind cu orice preț să arate că Timișoara a născut și cretini.

Aceste mumii au intrat în istoria vremurilor de manipulare băsistă ca și cozi de topor ca niște sclavi care sug mădularul guvernatorului Traian Băsescu.