Fotografia zilei: Prima zi de școală la Școala Gimnazială din Coșteiu

Spread the love

Loading

 

poarta_din_costeiO poartă plantată în mijlocul curții comune dintre Primărie și Școala Gimnazială din Coșteiu, județul Timiș, poate genera păreri și pro și contra.
Păreri pro: Primăria din Coșteiu va intra în cartea recordurilor pentru că a găsit modalitatea să convingă elevii să nu treacă dincolo de o linie imaginară, trasată cam pe unde trebuia să fie construit gardul.

Sau poate că e prima școală din România sau cine știe din lume, care are un gard cu raze laser. Și de ce nu, să lăudăm părinții care și-au educat copii să nu părăsească curtea școlii. Să nu fim cârcotași, poliția din comună poate că stă de veghe să nu le vină elevilor gândul să evadeze de la școală.
Și dacă vreun copil iese afară din curte și trece pe drumul DN70 și îl strivește un TIR cine răspunde? Dacă nu au avut timp o vară întreagă să construiască un gard, poate că îl vor face la iarnă!
Și totuși această poartă îmi trezește curiozitatea. Profesorii intră pe poartă sau trec și ei ca vitele prin porumb? Cine știe? Până una alta, poarta din mijlocul curții ar putea intra în circuitul turistic și ar mai aduce ceva bănuți la bugetul local.

{gallery}poartacostei{/gallery}