Francisc Boldea și Romactiv Busines Consulting, dezbatere publică online

Spread the love

Loading

 

Primarul Municipiului Lugoj, ing. Francisc Constantin Boldea împreună cu Romactiv Busines Consulting intenţionează să organizeze o dezbatere publică în data de 27.07.2020, începând cu ora 1200 cu tema: Analiza situației existente din punct de vedere socio – economic, a mediului și a nivelului de echipare tehnică și socială a municipiului Lugojetapa I a procesului de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Lugoj pentru perioada 2021-2027.

          Dezbaterea publică se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință, respectiv platforma Zoom Meetings”. Pentru accesarea platformei menționate vă rugăm să utilizați următoarele date:

    ID 4929674126 și parola: CLM2020

            Documentația aferentă poate fi consultată la avizier – ul instituției cât și pe site – ul Primăriei Municipiului Lugoj la secțiunea Documente publice –  Transparență decizională în administrația publică – Dezbateri publice.

          La dezbaterea publică sunt invitați să participe cetățenii municipiului Lugoj, presa locală, precum și orice persoană interesată.

Tagged:

Comments are closed.