Frauda e un substantiv potrivit pentru a descrie alegerile din 26 mai de la europarlamentare, cel putin pentru judetul Cluj. 32637 de voturi pe liste speciale în comunele și satele din județul Cluj

Spread the love

Loading

Frauda e un substantiv potrivit pentru a descrie alegerile din 26 mai de la europarlamentare, cel putin pentru judetul Cluj. USR-ul a fost urcat pe val, iar valuri din astea am mai vazut noi create cand cu Iohannis.

E clar ca Sistemul, ca e SRI, ca e mix de servicii sau securisti sau americani, are o capacitate aparte de a mobiliza forte extraterestre in ziua votului, atunci cand interesele o cer. Pagina lui Iohannis a urcat de la 0 spre stratosfera „din intamplare”. La votul lui Iohannis, sute de mii de romani au votat pe liste speciale.
Trecand peste numarul imens de voturi date pe liste speciale din MUNICIPIUL Cluj-Napoca, pentru care mai poti gasi explicatii diverse – ca e centru universitar si nu au toti buletin de Cluj, ca sunt multi turisti, etc, am fost curiosi sa vedem ce s-a intamplat „la tara”, adica in comunele din judetul Cluj si in orasele mai mici din zona. Soc si groaza, analizand rezultatele de la vot pe siteul Biroului Electoral Central, am descoperit ca duminica, 26 mai 2019, pe circa 32 637 romani i-a apucat turismul rural, ajungand sa voteze pana si in ultimele catune din judet. Doamne, cata implicare civica!
Nene, sa moara Bibi, cat de frumos sunt aranjate cifrele, zici ca o mana de SRI-ist a aranjat distributia acestor voturi: sa nu bata la ochi si, pic cu pic, sa iasa multul. Ne-a luat o jumatate de zi sa punem datele cap la cap, dar, cand am fost gata, Sfantul Excel ne-a facut calculul final: peste 32 000 de romani curajosi si implicati au votat in satele si comunele clujene pe liste suplimentare. Ca aveau treaba prin catunurile alea sau prin satele alea, da?
Ce s-a intamplat pe 26 mai la Cluj, cel putin cu aceste voturi „speciale” se numeste frauda.

Sursa – Pe 26 mai, in comunele si orasele mici din judetul Cluj au rasarit in mod ciudat 32637 de voturi pe liste speciale cu o distributie ce miroase a Sistem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *