GÂNDURI PASCALE

Spread the love

Loading

AUTOR:dr. PAUL ICHIM

Pe cuvant ca nu inteleg de ce se mai mira cineva, ca rusii au respins armistitiul de Paste. Chestia asta arata o profunda necunoastere a preceptelor din Biblie. Pe acolo se vorbeste despre dragoste de oameni, oare ce legatura are razboiul cu o pace si liniste biblica?
Se tot povesteste despre o pace spontana, in timpul unui razboi mondial intre nemti si englezi, cand oamenii au iesit din transee si……au jucat fotbal impreuna sau au facut schimb de cadouri/suveniruri. Probabil asta ramane cam unicul eveniment in istoria lumii, era vorba despre doua popoare cu alta educatie generala si religioasa, in momentul de fata nefiind de nici o culoare vorba de asa ceva.
Sa revenim la noi. Cat ingaduie Dumnezeu sa fie liniste pe teritoriul nostru , sarbatoriti fiecare clipa cu cei dragi, bucurati-va, vedeti ca oricand se gaseste cate un paranoic sa ne hotarasca destinele. Asa am hotarat sa fac, multumesc Divinitatii ca reusim sa ne adunam macar doua zile. Urez celor ce ma cunosc, tot binele din lume, sa ma ierte daca nu sunt in stare sa le raspund personal la urarile lor. Sa ne ocroteasca Dumnezeu pe toti, sa traim in pace, sa fim sanatosi, caci la ce constatam in domeniu de vreo doi ani, cam multe pacate s-au adunat de primim ….ce primim.
In viata exista din varii motive, de multe ori inexplicabile si oameni care nu te suporta sau iti fac chiar raul. Nu-i datoria si competenta mea sa-i judec, are cine, dar pana si lor le urez liniste si ganduri bune.
Un Paste linistit pentru cei care sarbatoresc acum acest eveniment!!!!

Tagged: