Germania distruge Europa. Din nou!

Spread the love

Loading

Germania a distrus Europa de mai multe ori. O face din nou în aceste zile fierbinți de vară, în plin război al lui Putin în Ucraina. Nu suntem singurii care îndrăznim să spunem acest lucru. Tot mai multe voci agreează cu ce spunem.
În timp ce presa continentală o spune cu jumătate de gură, probabil de teama Germaniei și a înstăritelor fundații germane care finanțează breasla jurnalistică, britanicii sunt mai temerari.
[Link: Germany is caught in Putin’s trap / Germania este prinsă în capcana lui Putin:

https://www.spectator.co.uk/…/germany-is-caught-in…]

În 100 de ani, Germania a distrus Europa de trei ori. Imperialismul german și Kaizerul au distrus-o în Primul Război Mondial. Nazismul și Fuhrerul au distrus-o în al Doilea Război Mondial. Iar hedonismul și Merkel au distrus-o din nou în 2015, când au deschis granițele Europei pentru 1 milion de musulmani care par a fi incapabili ori neinteresați de a se integra în cultura și civilizația europeană.
Iar, în 2022, Germania contribuie din nou la distrugerea Europei. Prin acțiune ori inacțiune. Germania lui Scholz este fără îndoială culpabilă moral pentru reducerea la ruine a Ucrainei, dislocarea a 15 milioane de ucraineni și moartea a zeci de mii dintre ei. Germania pare mai mult îngrijorată că nu va avea gaze și energie pentru lunile de iarnă, decât de moartea a mii de ucraineni și reducerea Ucrainei la un morman de moloz.
Rostește din nou, vociferând, „solidaritate, solidaritate, solidaritate”! așa cum a țipat și în 2015 când un milion de migranți au rupt granițele de sud ale Europei și s-au îndreptat spre Berlin, „țara promisă”. Ne cere, prin gura Ursulei, să reducem temperatura în casele noastre pe timpul iernii la doar 19 grade!
Chiar? De ce să fim solidari? Europa de Est nu a facilitat războiul lui Putin. A fost Germania solidară cu noi în anii comunismului? Nicidecum. Dimpotrivă, a finanțat și proptit sistemul totalitar sovietic si comunismul in Romania prin politica ei estică / Ostpolitik! A finanțat indirect gulagurile comuniste est-europene. A privit în altă parte când milioane de europeni înghețau, munceau până la epuizare, și mureau în lagărele comuniste.
Scăpată de imperialismul stalinist de prezența masivă a trupelor americane pe malurile Rinului, Germania de după război a descins rapid în hedonism și consumerism, devenind, dintr-o grămadă de moloz invidia Europei și a lumii. Politicile de după prăbușirea comunismului au pregătit Germania pentru vremuri de și mai multă bunăstare, dar politicile ei economice au dus Europa la marginea prăpastiei energetice. Clima e de mai mare importanță pentru politicienii din Bonn, decât securitatea și suveranitatea Ucrainei ori a Europei de Est.
Tehnica germană falimentară
Tehnica germană a falimentat și ea. Tocmai când era mai mare nevoie de ea. Putin ne spune că reducerea cantității de gaze către Europa se datorează și nefuncționării unei turbine Siemens pe care germanii au trimis-o (tocmai) în Canada pentru a fi reparată! Germania pune presiune pe Canada să repare turbina și să o trimită grabnic în Rusia pentru a fi instalată. Asta va însemna încălcarea sancțiunilor impuse de Occident Rusiei.
Tactica lui Putin funcționează de minune în Germania. Germanii simt pe pielea lor lipsa de energie. Energia „sustenabilă” lipsește si a devenit rizibil să mai afirmi că energia solară ori eoliană va scăpa Germania de penuria de energie. Germanii vor pace cu Putin. Tot mai mulți germani devin dezinteresați de Ucraina și vor pace cu Putin. Conform sondajelor de opinie recente, tot mai mulți germani agreează că Ucraina trebuie să cedeze teritorii pentru a pune capăt războiului. Mai puțin de jumătate dintre germani agreează cu furnizarea de armament greu Ucrainei pentru a se apăra de Rusia.
Germania a făcut Europa dependentă de Rusia și a distrus sectorul energetic al Europei. Tocmai am intrat în luna august. Germanii vor merge în vacanță și la plajă. Pentru o vreme vor uita de problemele curente. Putin, însă, are timp la dispoziție și urmărește calendarul. În septembrie ne putem aștepta la un colaps al economiei germane. Până la sfârșitul anului, ne spun specialiștii, economia Germaniei se va reduce cu 15%.
GERMANIA DISTRUGE ȘI FAMILIA – CAZUL FAMILIEI FURDUI
Experimentul uluitor german în dezmembrarea familiei
Nu am mai scris de ceva vreme despre situația dificilă a familiei Furdui pe care Germania a dezmembrat-o într-un mod foarte inuman. O actualizare furnizată de Familie pe pagina is FaceBook la începutul săptămânii m-a șocat pe mine și pe mulți alții și m-a făcut să mă gândesc din nou: ce este în neregulă cu această țară, presupus civilizată și depozitar onorat de timp al valorilor creștine și simboluri culturale sonore?
Vă amintiți că la 26 aprilie 2022 CPS (Jugendamt) din Germania a confiscat cei șapte (7) copii ai Familiei pe baza unor acuzații false și sub pretenția că statul, nu părinții, știe ce este în interesul copiilor. Am avut norocul să accesez documente ale instanței legate de procedurile timpurii legate de confiscarea copiilor și trebuie să mărturisesc că, în calitate de avocat pentru drepturile civile în Statele Unite, am rămas uluit. Am reușit să determin rapid șarada legală care se produce în spatele ușilor închise în sălile de judecată din Germania. Am fost șocat de interpretarea părtinitoare a faptelor și a probelor de către judecător, precum și de tacticile intimidante pe care judecătorul și Jugendamt le-au folosit pentru a extrage mărturisiri de la părinți și pentru a manipula copiii și sentimentele lor împotriva părinților. Denumirea procedurii „
Destul de editorializare deocamdată, totuși. Pentru a ajunge la subiect, la 1 august 2022, Familia a raportat că una dintre fiice a fugit din arestul Jugendamt unde era reținută împotriva voinței ei.
După ce CPS-ul german a confiscat cei șapte (7) copii, a dezmembrat familia, plasând copiii în diferite centre de detenție și, în cele din urmă, i-a redistribuit în familiile sociale, împotriva voinței atât a Familiei, cât și a copiilor. Desigur, cel mai mic dintre copii, care abia avea un an la momentul scoaterii din sânul mamei sale, nu a putut să-și dea consimțământul verbal pentru îndepărtare. Dar psihologii și „experții” germani în afaceri interne au ajuns la concluzia că fetița de un an a consimțit totuși prin gesturi și limbajul semnelor și ar fi preferat să rămână cu mama ei socială („mama”) în loc de mama ei naturală. Ce poate fi mai ciudat și mai irațional decât asta?
Dar, după cum am spus, pentru a culmea, în weekend, una dintre fiicele captive a fugit din centrul de detenție. În timp ce scriu acest comentariu, nimeni nu știe unde este. Monitorizăm zilnic Pagina de Facebook a Familiei pentru a stabili locul și soarta tânărului adolescent. Bineînțeles, mințile noastre zboară de disperare și evocă cele mai rele și mai devastatoare scenarii posibile cu privire la intențiile tinerei. Îi încurajez pe oricine citește aceste rânduri să se roage pentru siguranța și întoarcerea fetei în Familie. Da, am spus că Familia nu este centrul de detenție.
Sper și îndemn Germania să-și revină în fire. Statul german, cunoscut pentru politicile sale anti-familie și anti-copii, ar trebui să știe mai bine și să acționeze în interesul familiei. De peste 30 de ani, Germania a derulat un proiect experimental de plasare a orfanilor, a minorilor fără adăpost și a copiilor fugari cu pedofili cunoscuți. Și acum, Germania a devenit cunoscută pentru dezmembrarea familiilor dintr-un capriciu, într-o altă afișare irațională a doctrinei că „părinții nu știu ce este mai bine pentru copiii lor. Statul știe. Cine ești tu să spui altfel? Suntem deasupra. legea și nu poți face nimic în privința asta”.
30 iulie a fost Ziua Internațională împotriva Traficului de Persoane. Îndrăznesc să spun că ceea ce Germania i-a făcut familiei Furdui este un trafic pur și simplu. Dezmembrarea unității familiale împotriva dorințelor atât ale părinților, cât și ale copiilor este o constrângere menită să alinieze această practică inumană cu politica statului. Nu există nicio îndoială în mintea mea că dezmembrarea familiei este la fel de vinovat din punct de vedere moral ca și traficul de ființe umane în scopuri ilegale și ilegitime.
ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI
Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: „Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului”. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!
JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!
Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/
VRETI SA FITI INFORMATI?
Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.
FACETI-NE CUNOSCUTI!
Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.
ANUNTURI
Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.
Alianta Familiilor din Romania
www.alianta-familiilor.ro
ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro
Sursa foto: 60m.ro

Tagged: