Germanii de rând se revoltă: „Merkel ruinează țara noastră!”

Spread the love

Loading

034DF5340000044D 0 image a 2 1469447079389

Patru atacuri violente în Germania într-o săptămână și toate cu musulmani teroriști. Și Merkel, care a permis să vină ISIS în Germania cu milioane de emigranți, este considerată vinovată de valul de teroare. Tot mai mulți germani o arată cu degetu și o acuză pentru politica ei în dauna cetățeanului german.   

Teroarea a început în 18 iulie a.c. când un adolescent pakistanez, Riaz Khan Ahmadzai, de 17 ani, a rănit cu un topor cinci persoane într-un tren în Wurzburg, sudul Germaniei. Teroristul a fost împușcat mortal de polițiști.

 

În 22 iulie un adolescent german-iranian, Ali Sonboly, la Munchen a împușcat mortal nouă persoane și a rănit 20. 

Duminică, 24 iulie un refugiat sirian, de religie musulmană, a hăcuit o femeie gravidă poloneză, de 45 de ani, în localitatea Reutlingen.

În aceeași zi musulmanul Mohammad Daleel s-a sinucis detonând un rucsac, cu explozibil și resturi metalice, în fața unui bar de vinuri în Ansbach. 12 persoane au fost rănite și transportate la spital. 

Un nou studiu a constatat că 83 la sută dintre germani văd imigrația ca cea mai mare provocare națiunii lor. 

Unii cetățeni merg mai departe și o acuză pe Angela Merkel pentru decizia greșită de a lăsa în țară peste un million de emigranți musulmani și cred că venirea islamiștilor ruinează Germania. Este tot mai clar că politica cancelarului Angela Merkel privind refugiații nu mai este binevenită în Germania și cu siguranță că nu va mai fi aleasă la alegerile generale. 

Partidele politice cer închiderea granițelor și interzicerea musulmanilor să intre în țară.  

Și atitudinea acestor musulmani acceptați și protejați de Angela Merkel este una agresivă. Islamiștii deja se consideră stăpâni peste Germania. Într-un ștrand din Germania a intrat un grup de islamiști  strigând  “Allahu Akbar”. Musulmanii au scuipat femeile și copii, deoarece erau în costume de baie. Au țipat și le-au numit pe toate femeile  „curve”. Și această nesimțire s-a întâmplat în orașul Geldern, din regiunea Renania de Nord-Westfalia.

Și aceste manifestări violente, care contrazic felul de viață a germanilor nu este unul singular. În în orașul Köln, în timpul sărbătorilor de Anul Nou, sute de femei au fost agresate sexual de refugiați islamiști. 

Și chiar și unul dintre adjuncții lui Merkel a recunoscut că Germania nu poate controla numărul de migranți care trec frontierele, insistând că țara are nevoie să-și recâștige suveranitatea.

Sursa: dailymail.co.uk