GRĂBIȚI-VĂ!

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul Ichim

Băi, dacă până și Coca-Cola dar și McDonald’s au închis în Rusia, e groasă rău, astea sancțiuni grele. Aflu că și cei cu berea de la Heineken au plecat și ei de acolo, va dați seama lovitură, rămân oamenii efectiv doar pe votcă (conform dex) sau pe rusească vodka.

După cum se știe oamenii dau în nebuneală la votcă, mănâncă țurțuri, cică se urcă pe urși și-i călăresc, o să fie o nebunie curată.

Noi n-am aproximat bine nazificarea și îndoctrinarea de la ucrainieni. Pacificatorii, băieți de treabă, au deschis culoarele de refugiu către Rusia și Belarus, iar nenorociții ăia n-au vrut să se ducă acolo.

Pe la noi zic unii, că pe la niște benzinării ar fi sărit benzină la 10 lei. Vă dați seama cât o să coste de săptămâna viitoare și mâncarea?

Luați oamenii cu pericolul paranoicului de la răsărit, n-au mai urmărit facturile, prețurile și alte alea. Aterizarea la realitate va fi tare pe burtă și șifonantă. Că să mai dea lumii impresia că-i și ceva bine, „guvernea” a ridicat alertă epidemiologică, chit că molima nu-i complet băgată la cutie.

Pe linie medicală n-a venit absolut nici o reglementare de lucru, de ajustat sistemul la noile condiții, este o bulibășeală totală. Am așa un „presimt” că după vreo 2-3 săptămâni de respiro, ne paște un nou val, mai ales că la migrarea existența, nu s-a mai respectat nimic. Poate negociază vecinii mai repede, să se ostoiască mai repede dezastrul și să se mai liniștescă un pic apele.

În orice caz, criză economică deja plecată, o să ne altoiasca câțiva ani buni. Vremuri optimiste ne aștepta, bine că punem rapid de niște nunți, concerte și botezuri.

Repede, cât se mai poate!!!

Tagged: