H3RO 2021 – Spectacol sportiv

Spread the love

Loading

Cei mai buni triatloniști din România deja s-au înscris pentru a ne oferi un spectacol sportiv de exceptie la  H3RO 2021.

La Campionatul Național pe distanță medie, Alex Toma, Mihai Vigariu, Beres Hunor, Deack Zsombor și Andrei Dudu se vor lupta pentru supremație în cea mai dură și lungă probă din această competiție.

La Campionatul Național pe distanță standard, proba regină a triatlonului, la băieți lupta se va da pe de o parte între Felix Duchampt sportivul nostru olimpic și pe de altă parte mai tinerii Vlad Remnzing, Alex Ion, Erick Rogoz și Nicolae Seitan. La fete Antoanela Manac și-a anunțat prezența și va lupta pentru supremație.

Pe lângă sportivii din România vor fi prezenți sportivi din 11 țări: Franța, Spania, Ucraina Marea Britanie, Australia, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Republica Moldova.

Premiile totale vor fi record în valoare totală de 42 200 de lei.

În acest moment evenimentul este sold out.

Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

H3RO 2021 este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de catre ACS SMARTATLETIC, valoarea totală a proiectului este de 210 419, 19 lei.

Tagged: