Și femeile plinuțe sunt frumoase și senzuale

Spread the love

Loading

Nu toate revistele de peste hotare promovează modele cu dimensiunile

ideale! Cel mai recent pictorial al publicatiei V Magazine ne demonstrează

că și femeile cu forme pot sa fie senzuale!

Tot mai multe voci au criticat în ultimii ani lumea modei, pentru că

încurajează fotomodelele sa fie extrem de slabe. Unii specialiști au spus

chiar că manechinele skinny le influențează pe femeile obișnuite și le

împing spre anorexie.

femei plinute si senzualeStandardele de frumusețe impuse de societate sunt adesea nerealiste și creează adevărate frustrări printre reprezentantele sexului frumos. Presiunile sociale duc la o imagine distorsionată despre sine a femeii, care poate crea adevărate traume.
Există totuși avantaje pentru femeile plinuțe, chiar dacă nu se încadrează în așa-zisele măsuri ideale.

 

Femeile plinuțe trăiesc mai mult. Cercetătorii de la Institutul de Medicină Preventivă din Copenhaga au ajuns la concluzia că femeile plinuțe sunt mai sănătoase și au o viață mai lungă. De ce? Grăsimea din zona șoldurilor conține un hormon antiinflamator, numit adiponectina, care previne umflarea și blocarea arterelor. În studiul realizat de oamenii de știință din Danemarca, printre femeile cu șolduri mai voluminoase decesele au fost cu 87% mai puține decât în cazul femeilor slabe. A nu se confunda grăsimea de pe șolduri cu cea de pe abdomen! În vreme ce grăsimea din zona trunchiului poate fi periculoasă și poate conduce la probleme cu inima, cea din zona șoldurilor are exact efectul opus, conform studiului respectiv.

 

 

Femeile plinuțe sunt mai fertile. Forma de clepsidră a corpului este un semn al fertilității marite, conform unui studiu citat de BBC. În societatea vestică, pe parcursul secolului al XX-lea (cu excepția anilor ’20), idealul feminin era considerat trupul în formă de clepsidră. Această preferință se manifesta și în alte culturi și pornește probabil de la ideea că femeile plinuțe sunt sănătoase și pot duce o naștere la termen.

 

Femeile plinuțe au copii mai inteligenți. Un studiu realizat în anul 2007 pe 16.000 de femei, la Universitatea din Pittsburgh, a arătat că femeile cu un corp în formă de clepsidră au obținut un punctaj mai bun la testele de inteligență. Copiii lor, la fel. Cercetătorii sunt de părere că acest avantaj poate fi rezultatul depozitelor de acizi grași Omega-3, din corpul femeilor plinuțe.

 

Femeile plinuțe sunt mai atractive pentru bărbați. Se știe deja că, deși lumea modei promovează standarde de frumusețe adesea ridicole, bărbații sunt mult mai atrași de femeile plinuțe, cu forme. Ele sunt considerate mult mai sexy și mai bune la pat decât femeile slabe, conform unui chestionar realizat de firma producătoare de paturi Silentnight. Într-un studiu realizat pe bărbați între 18 și 26 de ani, participanții au fost puși să dea calificative mai multor poze cu femei. Preferința majoritară nu e greu de ghicit: câștigătoarele au fost femeile cu forme!

 

Femeile plinuțe sunt mai puțin vanitoase. Chiar dacă sunt mai apreciate de către bărbați, femeile plinuțe sunt mai puțin vanitoase decât cele care se încadrează perfect în standardele impuse de societate. În general, femeile cu forme sunt mai orientate spre carieră decât cele care ar face orice să obțină un corp perfect și adesea urmăresc cu aviditate acest scop. O femeie care se apreciază fără să devină obsedata de propriul corp poate avea o viață frumoasă și plină de realizări.

{gallery}femeiplinutesenzuale{/gallery}

Femeile plinuțe au un libido mai crescut. OkTrends a realizat în 2011 o cercetare privind obiceiurile sexuale ale utilizatorilor site-ului OkCupid. Conform răspunsurilor adunate de la milioane de utilizatori, s-a ajuns la concluzia că, indiferent de vârstă (în intervalul 18-60 de ani), femeile plinuțe au libidoul cel mai crescut prin comparație cu celelalte categorii de femei (supraponderale, peste medie, silueta normală, slabă, foarte slabă). Pe măsură ce înaintează în vârstă, pofta sexuală a femeilor plinuțe este mai puternică și are o rată de diminuare mai scăzută decât în celelalte cazuri. Acest aspect are, desigur, legatură cu încrederea de sine.

 

Femeile plinuțe sunt mai sigure pe ele. Acelasi studiu realizat de OkTrends arată că, deși au mai puțină încredere în ele la o vârstă fragedă, femeile plinuțe le întrec cu mult pe cele slabe în ceea ce privește încrederea de sine în jurul vârstei de 30 de ani.

 

Femeile plinuțe au posterioare mai apetisante. Cum mulți bărbați sunt încântați de posterior mai mult decât de sâni, veștile bune continuă pentru femeile plinuțe. Chiar dacă au sau nu sâni mari, posterioarele lor cu siguranță arată mult mai provocator decât în cazul femeilor slabe, în special dacă sunt alese hainele potrivite!

 

Femeile plinuțe arată mai bine în rochii. Desigur, o rochie care curge pe niște forme curbate este mult mai atractivă. Chiar dacă în lumea modei nu sunt acceptate femeile plinuțe pe podium, bărbații adoră să privească liniile grațioase ale femeilor, evidențiate de rochiile potrivite! Dacă ești plinuță, poate nu o să ajungi fotomodel, dar cu siguranță o să ai succes la bărbați!

{gallery}femeiplinutesenzualeI{/gallery}

Femeile plinuțe nu sunt obsedate de diete. Dacă ar fi să aleagă, orice bărbat ar opta pentru o prietenă care să nu îl înnebunească numărând caloriile sau uitându-se urât la el atunci când mănâncă fast food. Femeile plinuțe mănâncă normal și nu devin obsedate de diete, ca multe alte reprezentante ale sexului frumos.

Asadar, daca ai forme, nu uita ca femeile plinuțe au multe avantaje și, chiar dacă nu sunt promovate în media, ele sunt apreciate cel mai mult acolo unde contează: în viața reală!

Sursa: divahair.ro, radio.bzi.ro, mybbwsite.com, ilmvz.com, models.com