IMINENȚA CRIZEI SANITARE

Spread the love

Loading

Autor: Dr. Paul Ichim

Pe aici erau unii miștocari, ce întrebau în contextul în care fața știrilor a fost luată de război și de refugiați, pe unde a dispărut manipularea aia cu pandemia, ce Covid ne-a bântuit?

Pe ăștia-i informez că ar fi bine să mai asculte și ce spun alți manipulatori de pe aiurea din lume.

În Marea Britanie a apărut deja o subvarianta a lui Omicron care-i mai parșivă, în Shanghai orășelul ăla mititel de 25 de milioane de locuitori este deja carantină.

Pe la noi au fost în tranzit, fără control epidemiologic deoarece chiar nu se putea face, câteva sute de mii de oameni.

Ne-am bucurat de oarecare scădere a numărului de infectați.

Tot la fel de adevărat a fost că și testarea nu cred să fi fost că la început, nu știu ce resurse financiare mai avem.

În concluzie, de spurcaciunea asta n-am scăpat, va trebui să învățăm să coabităm cu ea.

În versiunea dată, trebuie calibrat sistemul să facă față și să poată rezolva și restul patologiilor ce le-am cam neglijat forțați de situație.

Ce realitate constați însă? De doi ani am rămas doar cu presiunea tot pe Județean, terapia intensivă de la infecțioase nu-i terminată.

La Spitalul Județean lucrările nu se mai termină, probabil prețurile materialelor de construcție au explodat și nu mai sunt resurse financiare, totul rămânând în trendul național cunoscut….”O SĂ…”

În timpul asta de criză economică, care-i doar la început, prețurile medicamentelor și materialelor sanitare au crescut de necrezut, afectând în consecință aprovizionarea spitalelor.

În concluzie, dacă nu te miști repede și când trebuie, lăsând pe zilele următoare pe tipul de gândire, las’ că vedem ce o să facem, criza sanitară scrie pe noi. Să nu spuneți că nu v-am avertizat din timp!!!

Tagged: