În ajunul Wimbledon, Universitatea Cambridge „ține ușa deschisă” pentru superstarul Emma Răducanu

Spread the love

Loading

Universitatea Cambridge „ține ușa deschisă” pentru superstarul A* Emma Răducanu.

Bunica ei Niculina a spus că universitatea de top i-a făcut Emmei o ofertă. 

Ea a spus: „Știu că vrea să studieze economie de îndată ce are timp”.

 

Educația este neprețuită – chiar și pentru senzațiile sportive globale.

Iar minunea tenisului Emma Răducanu , în vârstă de 19 ani, a promis că va merge la universitate de îndată ce programul ei o va permite – cu Cambridge în fruntea listei sale. Bunica ei, Niculina Răducanu, a declarat pentru Daily Mail că universitatea de top i-a făcut Emmei o ofertă după ce anul trecut a obținut un punctaj foarte bun la liceu.

Vorbind din casa ei din București, România, ea a spus: „Știu că vrea să meargă la universitate pentru a studia economie de îndată ce are timp. Universitatea Cambridge i-a oferit posibilitatea de a urma cursuri acolo. Au spus că e binevenită oricând.

Ea a spus că nepoata ei i-a povestit despre Cambridge într-unul dintre apelurile lor video de două ori pe săptămână, la scurt timp după triumful ei de basm la US Open.

Bunica ei, profesoară pensionară, în vârstă de 89 de ani, a spus: „Este dorința mea ca ea să-și continue studiile, dar este și dorința ei. Ea va face atât tenis, cât și universitate – dar trebuie să fie puternică pentru a le face pe amândouă. Emma și-a împărțit întotdeauna viața între practică și școală. Ea plănuiește să-și onoreze oferta universitară cât de curând poate”.

Se crede că Emma Răducanu valorează până la 10 milioane de lire sterline datorită premiului ei în bani și face afaceri cu Dior, Nike, Tiffany și Vodafone.

„Banii vin și pleacă, dar educația nu va dispărea niciodată”, a spus bunica ei. Numărul 1 britanic se pregătește acum pentru Wimbledon, care începe luni, după ce a suferit o accidentare ciudată în Openul de la Nottingham.

Dar fotografiile din copilărie cu minunea tenisului arată că ea a fost mereu la fața unei provocări.

Pregătită cu o rachetă în mână și fața gravată de concentrare, la doar șapte ani a câștigat unul dintre primele sale titluri în 2010 – Campionatele închise de juniori Kent County.

SURSA se poate citi AICI

 

Tagged: