În lagărele de refugiați din Germania islamiștii violează femei și copii

Spread the love

Loading

Un document exploziv ascuns de mass-media oficială!

 

Mai multe ONG-uri germane acuză refugiaţii bărbaţi că şi-ar viola femeile şi

copiii în taberele de refugiaţi! 

 

De asemenea, femeile singure sunt obligate să se prostitueze!

 

emigrantii din germaniaUn document exploziv oferit de organizațiile de top de asistență socială din Germania arată dovada că imigranții islamişti dintr-o tabără de refugiați din Hessen ar fi violat femeile și copiii, în timp ce, de asemenea, şi-ar fi forțat femeile să se prostitueze.

 

Documentul a fost făcut public de către LFR (Landesfrauenrat) Hessen, Der Paritätische Hessen, Pro Familia Hessen și Landesarbeitsgemeinschaft Hessischer Frauenbüros.
În documentul original se afirmă că femeile și copiii dintr-o tabără de imigranţi din Hessen sunt molestaţi sexual de către musulmanii “refugiați”, astfel încât femeilor şi copiilor le este frică să meargă la baie pe timp de noapte și trebuie să rămână îmbrăcaţi atunci când dorm. Femeile care nu sunt însoțite de bărbaţi sunt considerate a fi o pradă ușoară, iar unele din ele se presupune că sunt forțate să se prostitueze.

ONG-urile mai sus amintite fac apel pentru ca femeile și copiii să fie separaţi de imigranții bărbaţi. Site-ul de conspiraţii Infowars.com a vorbit cu corespondentul german Alexander Benesch, care a tradus documentul și a confirmat conținutul său.

“Aceasta este o scrisoare deschisă de la câteva organizații mari către guvernul de la Hessen (unul dintre cele 16 părți regionale ale Germaniei)”, a scris Benesch. “Este vorba despre o facilitate internă din Hessen, unde refugiaţii au fost instalaţi inițial, pentru a fi ulterior prelucraţi. Documentul a menționat o lipsă de securitate pentru femei și copii, care pot fi violaţi, molestaţi şi forţaţi să practice prostituția”.

Benesch a adăugat că grupurile care au lansat documentul se numără printre cele mai mari organizații de acest gen, iar Pro Familia Hessen este un nume cunoscut în Germania.

“Mass-media oficială acoperă acest fapt, şi asta pentru că ar pune în rușine guvernul Hessen și guvernul central de la Berlin”, a spus Benesch. Oricum, mass-media oficială a refuzat să recunoască oricare dintre aspectele negative ale refugiaţilor, pentru a permite milioanelor de imigranți musulmani să se stabilească în Europa. Săptămâna trecută, o fetiță de 7 ani a fost violată de un imigrant african într-un parc din Germania, o poveste care a primit puţină atenţie din partea mass-mediei.
Întrucât Suedia, o ţară din apropierea Germaniei, a deschis porțile pentru imigrarea în masă, ţara a devenit “capitala violului” din Occident, rata acestei infracţiuni crescând cu 1,400%. Circa 77% dintre violatorii din Suedia sunt identificaţi ca fiind “străini”.
Sursa: infowars.com