Inaugurarea noii Pieţe Agroalimentare „Timişul” din Municipiul Lugoj

Spread the love

Loading

„TOAMNA LUGOJEANĂ”, CU BOGĂŢIE DE LEGUME ŞI FRUCTE DE CALITATE

noua pita lugojPrimăria Municipiului Lugoj, organizează în data de 1 noiembrie 2014, începând cu ora 10,00, prima ediţie a „Toamnei Lugojene”, eveniment ce va avea loc odată cu inaugurarea noii Pieţe Agroalimentare „Timişul” din Municipiul Lugoj.

Invităm producătorii de legume şi fructe din Lugoj şi din zonă, să participe la prima ediţie a „Toamnei Lugojene”, municipalitatea luând decizia de a nu percepe taxe de închiriere a spaţiilor în data de 1 noiembrie 2014.

Prezenţa producătorilor de legume şi fructe în piaţă, se va face începând cu ora 5,00 dimineaţa, în limita locurilor disponibile din piaţă.

Agenţii economici, care deţin în prezent chioşcuri în noua piaţă, au posibilitatea să-şi valorifice din prima zi produsele de panificaţie, lactate, carne sau mezeluri.

Vom amenaja un loc special pentru apicultorii din Lugoj şi zonă şi comercianţii de flori.

Atmosfera de sărbătoare, prilejuită de inaugurarea Pieţei Agroalimentare „Timişul”, va fi întreţinută de Ansamblul Folcloric „Lugojana” şi Fanfara Municipiului Lugoj.

Invităm cetăţenii Municipiului Lugoj la prima ediţie a Sărbătorii „Toamna Lugojeană” sperând că şi prin deschiderea noii Pieţe Agroalimentare „Timişul” vom oferi o bucurie sufletească cetăţenilor Municipiului Lugoj.