ÎNCĂ SE MAI TRAGE MÂȚA DE COADĂ ÎN ROMÂNIA

Spread the love

Loading

Monumentul Eroilor – Topleț

Autor: Mia ROGOBETE

Starea de alertă rămâne în picioare în țara noastră, doar masca suferă pentru că nu o să mai fie vedeta anului, în curând o să sufere și prietenul măștii, renumitul vaccin împotriva renumitului virus, apoi vor înceta să mai apară și marii ”specialiști” care își dădeau și încă își mai dau cu părerea ocupând scaune în diferitele televiziuni, se vede că reclamele cu vaccinul minune s-au infectat cu omicron și probabil că aceste reclame se tratează la domiciliu, că nu le mai vedem, între timp cineva ne distrage atenția cu un război, uite trupele, nu sunt trupele…praf în ochi, vor să uităm acești doi ani de bătaie de joc, restricții, scumpiri, sărăcie, oameni arși de vii în spitale, protocoale respectate cu strictețe care au dus la decese, arestări, amenzi, intenția de a introduce certificatul verde, acest pașaport ”mâna diavolului” care a ajuns cu succes în alte țări, în OCCIDENT? Pe bune? Nu mă așteptam la țări ca: Franța, Italia, Austria, să nu mai vorbesc de Canada și de Australia, să oblige oamenii la vaccinare?! Păi acolo plecau românii pentru o viață mai bunicică, așa se spunea, plec în Occident, acolo viață frate! Nu mulțumesc, nu am nevoie de acest Occident de astăzi, unde nu mai ai voie să protestezi, nu mai ai voie să-ți ceri drepturile, libertatea, că jandarmi înarmați până în dinți pun garduri, dau cu sprayuri lacrimogene, apă și bastoane, vai de OCCIDENT, vai de BRUXELLES, vai de tine Europă, mai bine în țara mea să lupt pentru drepturile și libertățile fundamentale!!! Nu vă mai lăsați îngenuncheați, prostiți, loviți, discriminați, jigniți, niciodată, dar niciodată, să se mai întoarcă și mama mamelor pandemiei!!!

De ce lupt, de ce fac asta? Pentru că sunt urmașa unui român care a murit pentru țara lui în CEL DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL, IOAN MATEIOVICIU, BUNICUL MEU EROUL MEU, pentru că soția acestui BUNIC EROU, auzind că el nu mai vine acasă a luat coasa și a pornit să-l caute, să lupte împotriva nemților, să-și aducă acasă bărbatul mort, bunica Maria a fost oprită din drum și trimisă la ea în Topleț, la fiica sa de patru ani care își aștepta părinții,  de aceea astăzi nu am cum să nu lupt pentru LIBERTATE, nu am cum!!!

De doi ani mă uit la un film horror și nu se mai termină, se spune că în primăvara aceasta se cam gată cu totul, păi se gată fiindcă au ieșit oameni din aproape toate țările în stradă, unii au fost arestați, bătuți, mușcați de câini, gazați, împușcați cu gloanțe de cauciuc, târâți pe caldarâm, dar ce nu face omul pentru a sa libertate? Românii au murit împușcați la revoluție, poate că de aceea nu le-a mers cu multe chestii guvernului dictator, am fost mușcați de șarpe, ne-am tratat, iar astăzi suntem cu ochii-n patru, cum se spune. Mai grav este că unii vaccinați se considerau și se mai consideră superiori față de nevaccinați, cică nevaccinații nu au cei șapte ani de-acasă, că stau prost la capitolul inteligență, nu au școală, câte și mai câte, parcă nu a fost de-ajuns lupta cu politica, dar trece și asta, într-o bună zi vor sta toți la masă, la terase, ”LA MALL” cei vaccinați cu cei nevaccinați și vor uita de această zânzanie cu care mâna diavolului a construit-o PAS CU PAS! Ne vom aminti toți că suntem români, nu dușmani, cum au reușit să ne transforme cei care guvernează România de zeci de ani…și ne vom iubi.

Nu vă mai fie frică, pandemia pică! Nu vă mai fie frică oameni buni, în curând o să pice și starea de alertă, o să pice și personajele dubioase care ne-au prostit și ne-au înjosit, ne-au dezumanizat, în curând vom fi acei oameni de acum doi ani, însă nu și ei, cei care și-au bătut joc de țară, de popor, de sufletul românesc, sunt convinsă că toți vor plăti mai devreme sau mai târziu. Și cel mai grav, oameni buni, cel mai grav a fost faptul că au vrut să cedeze suveranitatea poporului român, peste toate mai treci, măști, certificat verde, amenzi, înjurături, dar SUVERANITATEA POPORULUI ROMÂN să fie cedată? NICIODATĂ!

Nu mi-am dorit niciodată O ȚARĂ CA AFARĂ, nu știu de ce, îmi doresc o Românie curată, oameni cu demnitate, cu un trai decent, cu oameni creativi și sănătoși la minte, cu pământuri rodnice, ape sufocate de pești, păduri virgine, câmpii pline cu maci, livezi cosite și lunci cu miros de cucuruz, grâu, grădini cu smochini și nuci, ciocârlii în ramuri de cireși, cuci morocănoși pe dealuri cântătoare, copii fericiți trecând puntea bucuriei cu floarea soarelui în mână, îmi doresc să port ie și să spun mereu, așa cum am spus de când mă știu: SUNT ROMÂNCĂ!

Dumnezeu să ajute poporul român!

16 februarie 2022

Tagged: