Incredibil! Atenție la toaleta din avionul AIRBUS 380! Un bărbat a intrat în toaleta femeilor și a rămas fără penis

Spread the love

Loading

toaleta airbusModernul  şi majestuosul Airbus 380 survola cerul deasupra Atlanticului, spre New-York. 

Treceau multe ore de traversare în interiorul sofisticatului avion, unele persoane hoinăreau pe culoare pentru dezmorţirea muşchilor şi a face mai tolerabil zborul atât de lung. 

Venancio se hotărî să meargă la toaletă să-şi uşureze vezica care ameninţa cu revărsarea, după ce băuse mai multe beri în timpul mesei…

După prima privire, şi-a dat seama că toate closetele pentru bărbaţi erau ocupate şi mai mulţi pasageri aşteptau la uşile acestora (acest modern avion avea WC-uri de doamne şi separat pentru domni). 

Vezica lui Venancio nu era foarte elastică şi începu să se preocupe tot mai mult. Deja destul de zorit, hotărî să-i ceară voie stewardesei, pentru a folosi WC-ul pentru femei care era liber. 

Simpatica stewardesă, dându-şi seama de graba bărbatului nostru, îi spuse că ar putea folosi closetul doamnelor cu condiţia să facă pipi aşezat, ca să nu stropească capacul şi pe deasupra să nu atingă  niciunul din cele patru butoane, care erau în Water, aşezate în mâna dreaptă. 

 

Venancio, recunoscător, a promis să se comporte aşa cum i-a propus tânăra şi cu toată graba, ocupă sofisticatul loc. Aşezat comod, după ce se uşurase, contemplă cele patru butoane pe care le avea în dreapta sa. 

Şi n-a putut să-şi stăpânească curiozitatea de a le apăsa pentru a vedea ce acţionau ele. Fără să se mai gândească, apăsă primul buton pe care scris SLA (Sistem de curăţire Automată). Simţi un jet de apă călduţă în părţile sale intime şi gândi : “WC-ul ăsta este un deliciu, acum înţeleg de ce femeile petrec aici  atâtea ore moarte”. 

Atunci apăsă butonul pe care scria SSA (Sistem de Uscare Automată) şi un curent de aer călduţ a fost dirijat şi el în acelaş loc. Lui Venancio nu-i venea să creadă senzaţia de plăcere pe care aerul călduţ i-o producea în “părţile sale intime”. 

Când acţionă următorul buton, STA (Sistemul de Talc Automat), tot corpul său se înfioră de mângâierea suavă a unui pămătuf impregnat cu talc aromat.

Aceasta a atins cote neaşteptate de plăcere. 

Şi pentru ultima oară apăsă al patrulea buton, RAT… şi pierdu orice noţiune.

buton closet

Când se trezi, nu ştia nici unde se află, nici ce oră era, nici cum ajunsese până aici. 

Se apropie o infirmieră  foarte amabilă şi îi explică că se afla într-un spital, unde ajunsese de două zile în stadiul de şoc traumatizant şi că reuşiseră să-i stabilizeze funcţiile vitale. 

Atunci Venancio întrebă: – Avionul a avut un accident teribil, adevărat ? 

– Nu Domnule, avionul a aterizat normal la destinaţia sa, răspunse infirmiera, 

– Atunci, ce s-a întâmplat? întrebă omul nostru descumpănit.    

– Dumneavoastră aţi apăsat butonul RAT (Retragerea Automată de Tampax) şi… 

PENISUL DVS ESTE ÎNTR-O CUTIUŢĂ SUB PERNĂ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *