Comunicate

UE espinas mapaDupă ce vreme de 8 ani UE a profitat de noi cât a putut de mult și ne-a ajutat să ne dezvoltăm din părți, ne mai și șantajează și ne mai și jefuiește și de ultimii bani,după ce ne-am îndatorat până peste cap la FMI.

În timp ce presa e plină de scandaluri, propagandă și informații irelevante, în România se petrec lucruri grave și lumea în care trăim se transformă pe nesimțite într-un coșmar pentru poporul român. Întrarea în UE, departe de a fi un lucru benefic pentru noi, a dus treptat la transformarea țării noastre într-o colonie de la periferia Europei, pe baza căreia statele vestice dezvoltate îți sporesc profitul și își mențin nivelul economic ridicat. Principalele metode, prin care companiile și băncile din ,,centrul vest-european” extrag bogăție și fac profituri imense pe seama României.

1. Prin liberalizările impuse forțat de la centrul vest-european, prețurile au ajuns la fel de mari, sau mici…la fel, în periferia România, numai salariile au rămas în urmă la niveluri de câteva ori mai mici, acesta fiind mecanismul principal prin care centrul absoarbe seva economică de la periferie.

ceausescu si poporulMaria Diana Popescu   

 

Televiziunile încearcă să ne spele mintea cu teze, antiteze şi ipoteze, care de care mai sinistre şi mai groteşti, mai breze sau amatoriste, cu privire la aşa-zisele conturi şi averi ale lui Ceauşescu! Însă, cercetările au dovedit că fostul preşedinte al Republicii Socialiste România nu ar fi avut conturi personale, nici averi sau vile luxoase în proprietate, precum grangurii corupţi ai Puterii„democratice" perindate la cîrma ţării de la grozăvia din decembrie 1989. Vehiculata expresie „conturile lui Ceauşescu" e o metaforă toxică, aruncată în urechea naivilor. Ceauşescu a locuit în imobile ale statului român şi doar a coordonat gestionarea conturilor României, îngropate cu grijă în documente secrete, imediat după lovitura de stat. Să vedem unde au plecat banii Ţării după telerevoluţie. „Primul miliard a dispărut din Trezoreria Gospodăriei de Partid, de la subsolul Comitetului Central, în noaptea loviturii de stat, 22 decembrie 1989", susţine senatorul Marius Marinescu, citîndu-l pe Ştefan Andrei (viceprim ministru al R.S.R.). Acel moment a declanşat, sub numele privatizării, startul corupţiei, al vînzării pe nimic a economiei (scuzaţi, nu chiar pe nimic, ci la preţul rezonabi de fier vechi), al jafului naţional din banii statului, bani puşi pe seama unor imaginare conturi ale lui Ceauşescu. Conturile U.T.C., ale P.C.R. şi ale Sindicatelor naţionale au fost trecute în conturile unor fundaţii înfiinţate la foc automat sau venite la pachet pe planşeta loviturii de stat. Ulterior, au sosit experţi din Canada pentru verificări, dar, autorităţile improvizate de atunci, implicate, probabil, în deturnarea conturilor, nu le-au dat informaţiile cerute, strict necesare verificărilor respective. Cu toate acestea, experţii străini au ajuns la concluzia că Ceauşescu n-a avut conturi personale, fiind vorba despre conturile României. Potrivit aceleiaşi surse, „Banii Gospodăriei de partid au fost transferaţi la Bancorex (cine ştie ce sumă a fost transferată din total), apoi toate documentele au fost distruse". Prin astfel de practici mafiote s-au volatilizat banii încasaţi de România, „aproape 9 miliarde de ruble şi peste 13 miliarde de dolari din activităţi de comerţ exterior. U.T.C.-ul s-a transformat în „Fundaţia Naţională pentru Tineret", condusă de Nicolae Mavrodin, care a preluat în conturile fundaţiei cel puţin 5 miliarde de dolari (!?), apoi şi-a schimbat numele în „Fundaţia Europeană pentru Tineret." Şi în acest caz, dolarii şi-au pierdut urma.

 

VIDEO - Strategia globală a SUA față de Europa

SUA au atras in 2011 un numar record de turisti straini

Ca proștii, noi românii ne-am bucurat că suntem în atenția americanilor. Și de abia acum am descoperit că acest interes ne-a costat mai mult decât ne-am fi putut imagina. Nu mai departe decât anularea datoriei Irak-ului față de România. Apoi comportamentele ieșite din comun a amabasadorilor Sua în România, când își permit cu nerușinare să tragă de urechi politicienii români, aleși de popor. Americanii au intrat în țara noastră și ne-au obligat să ne trimitem fii în război în Afganistan și Irak. Și faptul că ne desconsideră este că în România nua v enit niciun un investitor strategic din SUA. De ce? Pentru că nu au primit avizul guvernului American, care încă consideră România o țară de risc.  

VIDEO - Implementarea Noii Ordini Mondiale

kenedy despre ordinea mondiala

Introducerea unei Noi Ordine Mondiale nu este o idee dezvoltată în ultimii ani, ci mai degrabă una care datează de zeci de ani. Noua Ordine Mondială se presupune a fi un nou sistem, pe care cei mai influenți oameni ai lumii, îl doresc implementat în întreaga lume. Astfel, granițele ar dispărea, s-ar introduce o monedă unică și s-ar forma un singur guvern mondial, care ar conduce întreaga lume după bunul plac. Dacă facem o comparație între ceea ce presupune Noua Ordine Mondială și ceea ce se petrece în Uniunea Europeană, nu o să găsim foarte multe diferențe. Cu toate acestea, comunitatea europeană este acceptată așa cum este și implementarea guvernului mondial este considerat o conspirație la cel mai înalt nivel. 

Kennedy susținea că implementarea Noii Ordini Mondiale este un scop pe care anumiți oameni influenți din lumea întreagă îl urmăresc. Ei nu se vor lăsa până nu vor pune mâna pe frâiele lumii. Acest complot a fost comparat cu o mașină umană infailibilă, cu care oricât te-ai lupta sau ai încerca s-o oprești nu poți. Este organizată pe anumite structuri, precum o cabală, și răspunde stimulilor veniți de la cel mai înalt nivel.

Subcategorii