Opinii

nu merg laculcare

Stimate intelectual 

Poţi fi unul dintre acei intelectuali cu ştaif elitist de tip G.D.S. , lucru ce mă stimulează  să mi te adresez cu mai multă osârdie. Observ de oarecare vreme că nu te poti desprinde deloc de unele idiosincrazii politice . Ciuma roșie, pe care o tot evoci obsesiv, are lagătura cu #REZIST.  Asta mă obligă la o anamneză exotică, dar destul de realistă. În ceea ce mă privește am mai multă imaginație selectivă atunci când ma gândesc la idioți. 

phoca thumb l 0672

Aceste modificări sunt ANTICONSTITUŢIONALE. Și totuși nimeni nu a ieșit în stradă. Mai mult președintele Klaus Iohannis a încălcat Constituția și mai multe legi, iar cei care îl susțin au încălcat și ei legea fiindcă au favorizat infractorul.

În această categorie se include și șefa DNA, care susține ÎNCĂLCAREA CONSITUȚIEI și a drepturilor omului. În plus justiția selectivă susținută de DNA permite procurorilor să întocmească dosare prin intermediul unor infracțiuni, cum ar fi șantajul martorilor, denunțul după 10 ani, tortura – caracterizată prin comportamentul nazist a procurorilor, falsificarea probelor, falsificarea înregistrărilor foarte multe dintre ele neautorizate, șantajul la judecători, schimbarea judecătorilor după înteres și nu după cum prevede legea.

libertatea moment istoric

 

Evenimentul petrecut la 5 noiembrie a.c., în Sala de congrese a hotelului „Villa Breg” din Vârșeț, va completa o nouă filă a istoriei noastre.

klaus iohannis un infractor sustinut de sri

 

Un președinte nu ratează oricum, brusc și dintr-o dată, ca un fotbalist precipitat.

mafiile pdl

 

Pretextul de la Clubul Colectiv demonstrează un singur lucru:

Patapievieci: „Radiografia plaiului mioritic este ca a

 

fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur,

 

fără şira spinării...”.

 

„Sunteţi singura țară din Europa care îşi are scrisă istoria

 

în propriul ei aur!” (Barbara Lippitz, cel mai mare expert

 

în aur din Europa). 

 

 

Declarații fabuloase făcute de un arheolog german

 

piticii culturi romanesti

 

Piticii culturii românești de genul unui Boia sau Patapievieci, primul remarcându-se prin faptul că îi consideră pe români un popor insignifiant în istoria și cultura europeană, fără drepturi istorice în Transilvania, iar al doilea fiind celebru prin emanații pseudointelectuale

educatie sexuala in scoli 1

 

Apel pentru introducerea educației sexuale în școli, adresat Ministerului Educației de peste 60 de ONG-uri.

homosexuali si casatroia

 

Aborigenii Australiei pretind să fie cea mai veche civilizație continuă din lume.

A apărut Libertatea, ziar al românilor din Serbia.

 

libertatea

 

Românii din Serbia editează din 1945 ziarul Libertatea, care a ajuns la Anul LXX Nr. 40 (3809).

 

retele socializare si sriServiciul Român de Informaţii avertizează utilizatorii reţelelor sociale să ia în calcul faptul că datele personale pe care le publică pot fi folosite de persoane rău intenţionate, care utilizează spaţiul virtual în scopuri ilicite.