mafiile pdl

 

Pretextul de la Clubul Colectiv demonstrează un singur lucru:

Klaus Iohannis, președintele României, este o slugă a serviciilor secrete care conduce din 2004 România. Democrația este călcată în picioare și Stupid People este manipulat să creieze false probleme.
Numai un retardat crede că defecțiunile de la Clubul Colectiv sunt din cauza Guvernului, dar vă întreb dacă un prim ministru ales de peste cinci milioane de români ar trebui să-și dea demisia pentru că 20.000 de tineri, facebook-siști, nu mai vor guvern PSD.
Privind cu atenție premierul Victor Ponta a fost trecut pe lista neagră de serviciile secrete, foștii securiști, în clipa când a spus clar: NU MAI AVEM NEVOIE DE FMI!
După această declarația a apărut un dosar din 2008 și eu cred că procurorii care au ținut ascuns acest dosar sunt vinovați de FAVORIZAREA INFRACTORULUI!

Este inadmisibil că 20.000 de zurbagii să schimbe un guvern! Ei nu sunt vocea majorității și cine îmi garantează că nu au fost plătiți să facă circ?
Ce este mai rău că oamenii lui Băsescu se întorc la Guvernare și iar se va repeta blestemul PSD, de a repara permanent greșelile dreptei.
Și atunci vă întreb dacă prostul satului are dreptul să schimbe PRIMARUL?
Cine are interesul să aducă la putere foști PDL-iști? Serviciile secrete care pe vremea guvernării acestor criminali au obținut cea mai mare putere.
La 25 de ani românii nu au depășit granița de Stupid People.