×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: /home/ziarulrevolution/public_html/images/stories/ziarulrevolutionarul/platarevolutionari
×

Notificare

JW_PLG_SIG_NOTICE_03 images/stories/ziarulrevolutionarul/platarevolutionari

C O M U N I C A T

securedownload 2Astăzi, 05.06.2014 a avut loc la Palatul Parlamentului, ședinta LORD’89 cu participarea atât a Comisiei Parlamentare a Revoluționarilor din Decembrie 1989 reprezentată prin dl. Vicepreședinte Senator Laurențiu Coca, dl. Deputat Niculae Mircovici și dl. Adrian Moldovan - consilier personal al d-lui Președinte Deputat Cristian Sefer, cât și a Secretariatului de Stat pentru Recunoașterea Meritelor Luptătorilor Împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în perioada 1945 - 1989, reprezentat prin dl. Adrian Sanda - Secretar de Stat și dl. Gelu Voican Voiculescu.
De asemenea, au participat președinții asociațiilor de revoluționari, membre LORD’89, precum și invitați.

 

Scopul acestei întâlniri a fost stabilirea strategiei pe care CPRD’89, SSRMLIRCIR, cât și asociațiile de revoluționari trebuie să o aplice pentru a-și atinge obiectivele propuse :

- Stabilirea unui program comun pentru aniversarea a 25 ani de la Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 împreună cu Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989
- Modalitatea repunerii în drepturi a revoluționarilor cât mai urgent posibil cu
respectarea prevederilor legale în vigoare
- Verificarea calităților dobândite în baza Legii nr. 341/2004, a tuturor categoriilor de beneficiari ai legii.

LORD ’89 sprijină demersurile propuse de dl. Adrian Sanda – Secretar de Stat, în vederea reluării plăților și a reverificării calităților acordate în baza Legii nr. 341/2004.

LORD’89 împreună cu CPRD’89, SSRMLIRCIR și IRRD vor intreprinde acțiuni comune cu scopul de a recâștiga imaginea revoluționarilor și a asociațiilor de revoluționari din România.

Totodată, s-a stabilit încheierea unui Protocol de colaborare între LORD’89 și SSRMLIRCIR privind obiectivele propuse.

Secretar General, Petrică Dorin Balint

{gallery}platarevolutionari{/gallery}