Stiri

Consiliul Concurenţei a constatat că în anumite cazuri

preţurile de vânzare la raft nu se stabileau conform regulilor de piaţă

prin raportul dintre cerere şi ofertă

Consiliul Concurenței a sancționat şapte companii active pe piața comercializării produselor alimentare din România (3 retaileri și 4 furnizori ai acestora) cu amenzi în valoare totală de 87.713.336 lei (aprox. 18,8 milioane euro), a anunţat instituţia de supraveghere. Carrefour România SA a recunoscut fapta, beneficiind astfel de o reducere a amenzii. Amenzile aplicate de Consiliul Concurenţei se virează integral către bugetul de stat. Reprezentanţii companiei România Hypermarche (Cora) au anunţat deja că vor contensta în instanţă amenda Consiliului Concurenţei.

Ultramaraton pe nisip “Autism 24h Marea Neagră” 

“Autism 24h Marea Neagră” se pregatește de a treia editie, unde 2.400 de adulți și copii sunt așteptați să ia startul intr-un eveniment unic în lume, un ultramaraton de 24 de ore pe nisipul din staţiunea Mamaia. Întregul concept este realizat de Centrul Psihologic “Marea Neagră” şi are menirea de a promova dreptul la integrare în comunitate al persoanelor cu dizabilități.

În luna mai a anului 2018, o luptă politică a izbucnit între spaniolul Pedro Agramunt, președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) și nimeni altul decât miliardarul progresist George Soros...

Astăzi, în jurul orelor 12, în Timișoara, în apropiere de stația de autobuz de la Liceul Auto o autoutilitară a luat foc.

Verzii din Germania  cer prostituate pe bază de rețetă pentru casele de îngrijire medicală și au anunțat intenția  să înscrie în campania electorală asistența medicală sexuală. Modelul este Olanda.

Serviciile secrete au acoperit cel mai mare furt din istoria României

și cheltuie cei mai mulți bani publici

 

”Motivele care au stat la baza acestui linşaj economic la nivel de România

sunt iresponsabilitatea politrucilor post-decembrişti, lipsa de dragoste de ţară,

foamea şi lăcomia de bani, precum şi nenumăratele numiri politice

în funcţii de conducere, numiri care continuă şi în zilele noastre”.

Cele câteva dosare puține făcute au fost praf în ochii proștilor.

VIDEO – AICI

Hugh Newman este un angajat la o parcare cu acces gratuit limitat, care valida tichetele de parcare ale clienților. Pe lângă validarea tichetelor, el ofera clienților complimente și îi face fericiți.

 

Ca urmare a prevederilor Legii 227/2015 privind Codul Fiscal impozitele pe clădiri, terenuri, mijloace de transport se plătesc anual, în două rate egale. 

În timp ce DNA-ul nu se ocupă DELOC de toate aceste dosare, același DNA investighează "Gala Bute", ca mare act de corupție, doar pentru că cei din gaşca lui Băsescu s-au certat între ei. Şi acesta e doar un mic exemplu cu ce mizilicuri se ocupă DNA-ul. O fi vreo hoție şi la Gala Bute, nu spunem nu, dar e un mizilic pe lângă zecile de miliarde de euro jefuite pe care le-am prezentat în articolul publicat: „Lupta împotriva corupției" o cacealma progresistă facută doar pentru a băga adversarii la închisoare. DNA și SRI a MUȘAMALIZAT MARILE DOSARE DE JAF de ZECI DE MILIARDE din România. 

Unde erau "Patrioții - PATRIHOȚII" de la SRI când țara a fost și e jefuită mai ceva ca-n codru

Petre Țuțea: "Statul acesta îi apără pe străini de noi. Ca-n colonii."

Una dintre cele mai mari hoții postdecembriste clasate de DNA. DNA a clasat dosarul EADS. Scapă de acuzații toți cei implicați.