Stiri

De câte ori are ocazia, Octav Bjoza, președintele AFDPR – Asociația Foștilor Deținuți Politici din România, denigrează pe cei care au înfăptuit Revoluția din decembrie 1989 și pentru prima dată vreau să remarc că o instituție înființată pentru revoluționari a luat atitudine.

O țară întreagă urmărește cu sufletul la gură cum criminalul din Caracal își bate joc de anchetatori.

Primarul Municipiului Lugoj, prof. ing. Francisc Boldea aduce la cunoștința lugojenilor că obiectivul de investiții Bazin de înot cu tobogane de la Ștrandul Municipal este finalizat și pregătit pentru funcționare.

În cursul zilei de miercuri, 24 iulie 2019, a încetat din viață Vasile Stoica, Cetățean de Onoare al Municipiului Lugoj .

De câteva luni artistul timișorean Ștefan Popa, cunoscut în lumea întreagă cu numele de Popa’s, atrage atenția în ziarul „Timișoara” despre eșuarea, stagnarea celui mai mare proiect pentru primul oraș liber de comunism din România.

„Mă gândesc, de multe ori, cu groază,

dacă și câți magistrați ar trece cu brio o testare psihiatrică profesionistă”

Pe lângă faptul că servicile secrete au alterat actul de justiție, tot mai mulți magistrați au comportament labil din punct de vedere psihic. Adică am putea spune că sunt „duși cu pluta”.

Un articol publicat în 2012, la fel de actual, fiindcă nu s-a schimbat nimic. MINCIUNA a ajuns politică de stat. Mințim UE ca să trimitem cât mai mulți europarlamentari, cei mai mulți ANTIROMÂNI! Mințim cetățenii prin Serviciul de Telecomunicații Speciale, care centralizează voturile, împreună cu celelalte SERVICII SECURISTE manipulează votul în direcția care le convine.

Paradoxul acestei ţări este că are puţini Judecători şi prea mulţi magistrați

Abuzurile în justiție nu ar fi existat fără complicitatea judecătorilor

Un judecător din Timișoara are curajul să arate putreziciunea din JUSTIȚIE, a patra PUTERE în stat, care sub influența serviciilor secrete, penetrate de foștii SECURIȘTII au încîlcat LEGEA și CONSTITUȚIA ROMÂNIEI. Cât acești INDIVIZI trăiesc fără a fi PEDEPSIȚI reprezintă o DEVIERE a DEMOCRAȚIEI!

Renumita femeie de afaceri Nora Seroussi, de la brandul românesc Seroussi, uimește din nou publicul din întreaga lume prin curajul si ideile sale originale. Invitată de 25 de ani să participe la celebra cursă de cai de la Royal Ascot, anul acesta și-a imaginat întruchiparea pălăriilor chiar din părul domnișoarelor prezente la eveniment.