Stiri

Ștrandul Municipal complet renovat și utilat s-a deschis în ziua de 14 iunie 2019.

„Cei din STS sunt securiști chiar mai adânci și mai insidioși decât cei care se ocupă cu protocoalele și cu oligopolizarea economiei... Cum e posibil să ai 19 milioane votanți și 16 milioane cetățeni cu vârsta de minim 18 ani? Guvernul e obligat sa elimine prin OUG securiștii din procesul votului”.

Românii cu scaun la cap s-au gândit vreodată ce ar putea păți dacă ar insulta pe președintele Curții Constituționale? Uite că MĂSCĂRICIUL neamului ROMÂNESC poate să urineze pe Constituția României fără să i se întâmple nimic.

În data de 04 iunie 2019, Palatul Cesianu Racoviță s-a dovedit a fi neîncăpător.

Frauda e un substantiv potrivit pentru a descrie alegerile din 26 mai de la europarlamentare, cel putin pentru judetul Cluj. USR-ul a fost urcat pe val, iar valuri din astea am mai vazut noi create cand cu Iohannis.

Au fost luate voturi de la PSD, dar și de la USR,

și date la PNL, UDMR, PRO România, PMP, pentru a intra în Parlament

Rezultatul real al alegerilor este următorul: PSD: 29%, USR 28%, PNL: 25%, ALDE: 6 %

PSD a fost capturat de Statul Paralel, Noua Securitate sau Servicii și de Multinaționale.

Votul așa- zisei „diaspora” – denumire improprie,

deoarece termenul se referă la exilul opozanților politici,

nu la migranți economici! – este insignificant

 

USR și PNL, două partide care sfidează neamul românesc

 

Insistența cu care se tot scoate „la înaintare” diaspora

este doar o manipulare a serviciilor de informații trădătoare,

care mai aparțin doar aparent României,

în realitate ele fiind sucursale ale altor servicii străine.

La alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 s-au prezentat la vot în număr record. 49,02% a fost prezența finală la urne, adică nu mai puțin de 8.954.959 din cei 18.267.732 de cetățeni români înscriși pe listele permanente și speciale. Ca să facem o comparație, la alegerile parlamentare de la finalul anului 2016, prezența la vot a fost de doar 39.

Un an de zile, până la alegerile din 2016,

la putere s-au aflat Iohannis ca preşedinte şi Cioloș, ca prim-ministru.

Nimeni, dar absolut nimeni nu-i putea împiedica

să rezolve problema votului în Diaspora cu o simplă ordonanță de urgență.

N-au făcut-o. De ce?

Votul în Diaspora – o mare batjocură

Nu încape îndoială că problema votului în Diaspora este cu mult mai gravă decât cea din ţară. A reuşi să pui cabine de vot la dispoziţia celor peste 5 milioane de români împrăştiaţi prin toate colţurile Europei şi nu numai, este cu siguranţă o problemă extrem de dificilă, dacă nu aproape imposibilă. Ca să aveţi o idee mai clară a situaţiei, comparativ, în România este amplasată o secţie de vot la fiecare 1.000 de români, iar în Diaspora se amplasează una la aproximativ 15.000 de români. Asta, lăsând la o parte distanţele uriaşe care-i separă pe românii din Diaspora de secţiile de vot, faţă de cei din ţară, care de cele mai multe ori merg pe jos să voteze.

„S-a spus că a fost un vot al urii. Greșit!

A fost un vot al minciunii, al manipulării grosolane, al post-adevărului”

 


Trebuie să ai mari carențe educaționale și, cum spune românul, „să ai orbul găinii”, pentru a nu observa repetarea unui scenariu, profund nociv pentru România, care revine și iară revine de câțiva ani buni. Acum la europalamentare, sare în ochi rolul nefast pe care-l joacă, în mod deosebit, mass-media și puterea judecătorească în stoparea, cu orice preț, a propășirii acestei națiuni! Se poate spune, fără putință de tăgadă, că politicienii au plănuit, iar aceste două entități, mass-media și puterea judecătorească, au pus totul în operă cu o rea credință greu de imaginat.