Stiri

Campania “Atenţia la … neatenţie” ajunge în Brașov

Neatenţia la volan, în special utilizarea telefonului mobil în timpul şofatului, reprezintă una dintre cele mai serioase cauze de producere a accidentelor mortale. Un studiu publicat în septembrie 2019, pe Carsurance, arată că 21% dintre șoferii tineri implicați în accident rutier, au fost distrași de telefonul mobil, scrierea mesajelor în timpul condusului ne direcționează privire de la șosea pentru cel puțin 5 secunde.

Ajută femeile diagnosticate cu cancer mamar din România!

    Cancerul la sân este cel mai frecvent dintre toate tipurile de cancer la femei și reprezintă principalul motiv de deces prin cancer la femeile din Europa.

#START înscrierilor pentru MARATONUL NISIPULUI 2020


Începând cu luna octombrie 2019, Asociația Sportivă SanaSport a dat startul înscrierilor la Maratonul Nisipului, ediția a VII-a, eveniment care va avea loc în data de 28-29 martie 2020, pe plaja din stațiunea Mamaia.

București, 14 octombrie 2019. Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) în colaborare cu Parchetul Militar Timișoara va desfășura începând din 15 octombrie 2019 a doua campanie de investigații arheologice în mun. Caransebeș.

Prima Școală Mobilă din România

Municipiul Turda (județul Cluj) a lansat un proiect educațional unic în România, menit atât să combată fenomenul abandonului școlar, cât și să îi conștientizeze pe cetățeni asupra importanței educației. Parte a acestui proiect este și conceptul care se bazează pe ideea unui “atelier de școală mobilă”.

Peste 200 de pisici din toate colțurile lumii au fost admirate la SofistiCAT – Salonul Internațional Felin București, care a avut loc în zilele de 28-29 septembrie  în Pavilionul C 6 din complexul Romexpo, București.

Eduard mai are nevoie de sprijinul nostru

De prea multe ori, destinul ne încearcă așa cum nu ne-am fi așteptat niciodată.

Organizatorii H3RO by TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, anunță astăzi că, pe durata de desfășurare a concursului, vor avea loc restricții de trafic, în stațiunea Mamaia.

Grigore Cartianu a scris câteva cărți despre Revoluția din Decembrie 1989. Prin aceste cărți a măsluit adevărul și în stil characteristic securist a elogiat securitatea și a falsificat rolul acesteea în istoria comunistă. După moartea generalului Iulian Vlad a ieșit la iveală că acest cretin a făcut poliție politică și a turnat la greu colegii la Securitate.

Secretariatul de Stat cu problemele revoluționarilor condus de Laurențiu Florian Coca continuă rezolvarea problemelor cauzate de fostul secretar de stat Meșter Sorin Vintilă.