ÎNTÂLNIRE DE SUFLET LA UNIUNEA ZIARIȘTILOR PROFESIONIȘTI DIN TIMIȘOARA

Spread the love

Loading

Autor: Maria ROGOBETE

Luni, 27 Decembrie 2021, o zi de sărbătoare, Ziua Sfântului Ștefan, a avut loc un simpozion în care poeți, scriitori, jurnaliști, ziariști, oameni de cultură s-au reunit pentru a gusta din bucuriile vieții, s-au recitat poezii, au fost ținute cuvântări, iar la final a fost un moment de colinde, un moment extraordinar de frumos, patru fete au fericit sufletele celor de față, armonia a cuprins locul în care trăiește sâmburele de cultură, adevăr, speranță, frumusețe și mai ales patriotism.
Felicitări celor care au organizat, în special domnului Buțoi Dumitru.
O întâlnire de prietenie în care neobosiții iubitori ai condeiului au primit o diplomă și o îmbrățișare pentru munca depusă cât și pentru curajul de a spune ce gândesc într-o lume în care începem să nu ne mai regăsim, o lume învelită într-un mister ce naște deznădejde, tristețe, sărăcie, spaimă și minciună.
Cu zâmbete pe față, încredere și demnitate, oamenii de cultură și-au urat Un AN NOU MAI BUN, un an în care omenirea trebuie să revină la normalitate, sănătate și LIBERTATE!
Din păcate am pierdut oameni de valoare, oameni care au dat strălucire culturii neamului românesc, unul dintre ei fiind și domnul Doru Dinu Glăvan, Președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, un Mare Om, un adevărat profesionist, un român cu demnitate și iubire pentru țară. Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Cu inima curată, cu speranță și sufletul credință vom păși în 2022 și vom trăi într-o lume mai bună!!!!

Tagged: