INTERVENȚIA EXTRATERESTRĂ PE PĂMĂNT (V) – Cel mai strict păzit secret din întreaga istorie a omenirii: aparițiile OZN

Spread the love

Loading

Nu există secret mai mare

decât prezența extratereștrilor pe această planetă

extraterestri ozn uri 

Realitatea fenomenului OZN nu mai poate fi ascunsă pentru mult timp. Există deja probe covârșitoare ce atestă că acest fenomen este real și că el este menținut secret față de public din anumite interese guvernamentale de nivel înalt. Sunt nenumărate filmări, cărți și martori ce demonstrează aceste lucruri. Cei care guvernează din umbră, manipulând națiuni, războaie și crize produse artificial țin ocupată populația cu jocuri politice, evenimente mondene, scandaluri minore sau un interes supralicitat asupra unor evenimente sportive. În realitate faptul că aparițiile OZN reprezintă manifestarea unor prezențe extraterestre constituie – fără nici o îndoială – cel mai strict păzit secret din întreaga istorie a omenirii. 

 

 Pentru a aduce câteva lămuriri asupra problematicii OZN, este util să prezentăm un scurt istoric al rapoartelor realizate asupra acestor apariții. Primele rapoarte OZN au venit prin 1942, când foarte multe avioane au împânzit cerul în cel de-al doilea război mondial. Piloții americani le numeau la început “Foo Fighters”, însă ulterior limbajul militar oficial a instituit denumirea de “Unidentified Flying Objects” (UFO). După ce-l de-al doilea război mondial piloții din toate taberele implicate relatează în mii de rapoarte prezența UFO. 

 

Ei menționează în principal faptul că OZN-urile manifestă două caracteristici: performanțe de zbor incredibile și o “curiozitate inteligentă”. Nu participau la nici o luptă aeriană, iar când asupra lor se trăgea, nu ripostau, dar nici nu puteau fi lovite, fiind parcă apărate de un “scut”. Părțile implicate credeau că sunt ale inamicilor, însă după război s-a constatat că nu era deloc așa. 

 

Având în vedere că toate arhivele de război ale țărilor beligerante atestă că numeroase escadrile au raportat despre “fenomene aeriene neelucidate”,  în anul 1946 a fost prezentat un raport asupra UFO condus de Comandantul Forțelor Aeriene SUA pe zona Pacific (generalul McArthur), raport ce avea peste 10.000 pagini. Este semnificativ să știm că raportul și concluziile sale sunt încă secrete și astăzi. Această secretizare care se menține a început de la nivelul militar cu motivația Securității Naționale, însă ea a continuat ulterior pe baza unor interese guvernamentale la care extrem de puțini oameni au acces.

 Ca un exemplu foarte semnificativ al gradului de secretizare și restricționare a informațiilor deținute de către bazele de date guvernamentale în aspectele legate de problematica OZN, merită să menționăm mărturia fostului senator american Barry Goldwater, care a dorit la un moment dat al carierei sale, prin anul 1950, să aibă acces la un depozit special de la baza aeriană Wright-Patterson din SUA, unde fuseseră aduse anumite rămășițe despre care se spunea că ar fi fost de proveniență extraterestră, recuperate după prăbușirea de la Roswell din 1947. 

 

Senatorul american spunea : “Trăiam cu impresia că având în vedere cariera mea de senator american cu un trecut de general-maior în Corpurile Aeriene ale Armatei și de membru timp de mulți ani al Comitetului de Spionaj, ales de Senatul American, eram convins că aceasta va cântări destul de greu pentru a-mi asigura accesul într-o zonă de secret militar. Am fost însă trezit brutal la realitate când mi s-a refuzat totuși accesul, lucru care m-a enervat suficient de tare. Acest mod de a mă izgoni mi-a revelat un lucru : că problema OZN-urilor este clasată la cel mai înalt nivel de secret de stat. La un nivel mult mai înalt decât bomba cu hidrogen și decât orice alt lucru cunoscut la Pentagon, FBI, CIA, DIA, NSA, etc. 

 

Cu alte cuvinte nu există secret mai mare decât prezența extratereștrilor pe această planetă.” 

 Modalitatea de menținere a secretului chiar și în interiorul structurilor militare sau guvernamentale este bazată pe principiul subordonării piramidale, în care la fiecare nivel activitatea este foarte strict compartimentată, personalul fiecărui departament operând doar cu informațiile absolut necesare (așa-zisul “need to know”), iar cunoașerea de ansamblu a legăturilor dintre departamente o au numai câteva persoane din vârful piramidei, care se află de fapt în spatele oficialităților, fiind practic necunoscute public. Există grade de secret foarte înalte, la care nici măcar președintele SUA (de exemplu) nu are acces. Ultimul președinte al SUA care nu a fost de accord cu această situație a fost J. F. Kenedy, motiv pentru care a fost în mod brutal asasinat. 

 

Pe linie oficială, după anul 1950 a fost apoi demarat un proiect de cercetare, realizat de către un grup de oameni de știință, denumit “Proiectul Sign”, devenit ulterior “Proiectul Grudge”. Se știe însă acum cu certitudine – din mărturiile mai multor persoane direct implicate – faptul că simultan cu aceste cercetări a fost creat și un proiect de dezinformare și manipulare a opiniei publice, proiect denumit “Blue Book”. Același scop l-a avut ulterior și așa-numitul “Raport Condon”, care a contestat “oficial” existența OZN-urilor. (În acest caz, Edward Condon  chiar a mărturisit cu puțin timp înainte de a muri că a fost în permanență dirijat de CIA).

 

Aşa cum reiese din unele arhive secrete declasificate, precum şi din mărturiile unor foşti agenţi, au existat şi există şi acum servicii secrete guvernamentale ale căror sarcini constau tocmai în manipularea cât mai „eficientă” a opiniei publice. S-a deconspirat de asemenea faptul că încă din 1953 a fost demarată o operaţiune ce avea drept scop explicarea tuturor cazurilor OZN ca fiind de fapt „fenomene naturale”. Martorii oculari erau discreditaţi şi trataţi ca mincinoşi sau nebuni.

După anul 1954, când preşedintele Eisenhower a fost direct implicat în contactul şi înţelegerile ce au fost realizate cu o anumită grupare extraterestră – aşa cum vom descrie ulterior -, treptat administraţia oficială a fost îndepărtată de la cunoaşterea exactă şi apoi chiar de la cea generală a problematicii OZN, controlul fiind preluat de grupări foarte secrete, care au statuat principiul need to know al cunoaşterii compartimentate prin care fiecare îşi face treaba în sectorul său, fără a i se mai permite să ştie ce se petrece în alte departamente. 

 

Departamentele sunt controlate fiecare de câte un responsabil, iar aceştia la rândul lor ajung să fie coordonaţi la vârful piramidei de un număr foarte mic de oameni care ştiu cu adevărat care sunt toate pârghiile şi elementele corelate în ansamblu. Şi dacă ţii la carieră, atunci taci. Aşa se explică faptul că secretul a putut fi păstrat atât de mult timp. Iar dacă cineva din Senat, de la Casa Albă sau un militar de rang înalt, oricine care nu este autorizat în mod special pentru aceasta, totuşi insistă, ei bine, atunci fie este ameninţat să se potolească, fie este pur şi simplu blocat cumva.

 

Să ne amintim că JFK nu a ştiut, a vrut să ştie, iar pentru că a devenit „prea insistent”, a fost eliminat. Astfel, în anul 1963 președintele J. F. Kennedy a amenințat că va face publice informațiile secrete cu privire la extratereștri. La scurt timp după aceasta, grupul ocult ultrasecret Majestic 12 a ordonat executarea lui care s-a realizat în Dallas chiar de către șoferul președintelui care era agent secret. Este semnificativ de menționat faptul că JFK a fost ultimul președinte ales prin vot liber democrat și care nu a aparținut lojilor masonice. Următorii președinți au fost mult mai atent selectați, fiind de altfel pregătiți cu mult timp înainte să devină simpli pioni în mâinile puterii din umbră.

De atunci, accesul la acest gen de informații este mult mai restricționat, astfel încât există niveluri de secret la care nici măcar președintele nu mai are acces. După asasinarea lui JFK multe alte persoane care dețineau informații despre activitatea extraterestră pe Pământ (oameni politici, agenți secreți, jurnaliști și investigatori ai fenomenului) și care au dorit să le facă publice au fost asasinate.

 Pe ansamblu, este evident că poziția oficial adoptată de către autorități este încă și astăzi  aceea de Negare a unei existențe clare a vreunei prezențe extraterestre, afirmându-se că există doar supoziții și cazuri încă neelucidate.

 

SURSA – Desecretizarea OZN este iminentă (I)

 

Citiți și:

 

INTERVENȚIA EXTRATERESTRĂ PE PĂMÂNT- (I)

 

INTERVENȚIA EXTRATERESTRĂ PE PĂMÂNT – (II)

 

INTERVENȚIA EXTRATERESTRĂ PE PĂMĂNT – (III)

 

INTERVENȚIA EXTRATERESTRĂ PE PĂMĂNT – (IV).

Un extraterestru a supraviețuit la Roswell