InvestiŢii în lucru pe raza municipiului Lugoj

Spread the love

Loading

 

Asfaltare SmardanPe raza municipiului Lugoj se lucrează în această perioadă la mai multe investiţii ce privesc infrastructura rutieră. Astfel, s-a turnat asfaltul pe strada V. Alecsandri, unde vor fi asfaltate şi trotuarele şi în prezent se lucrează pe strada Smârdan. Urmează asfaltarea străzilor Vlahuţă, Teiului, Panselelor, Vlad Ţepeş, Bărnuţiu şi 1Mai. Tot în această perioadă se efectuează lucrări de reparaţii prin dalare a trotuarelor pe strada Narciselor, a fost finalizată strada Anişoara Odeanu şi urmează strada Oltului. Tot la reparaţia trotuarelor, dar prin asfaltare, se montează actualmente borduri pe strada Timişului, Pescarilor şi Casian Munteanu, urmând ca în perioada următoare să se facă şi asfaltarea acestora.
În ceea ce priveşte sensul giratoriu de pe strada Buziaşului, acesta a fost finalizat şi se va da în funcţiune până la sfârşitul acestei săptamâni, dupa ce vor fi realizate şi marcajele. De asemenea se continuă şi programul lucrărilor de execuţie a marcajelor pe celelalte străzi ale oraşului.

În ceea ce priveşte dotarea cu mobilier urban, în următoarea perioadă se vor monta 40 de bănci din lemn în cartierele de blocuri ale oraşului, în locurile solicitate de Asociaţiile de proprietari.