Islamul în afara legii. O țară din Africa interzice religia și demolează moscheile

Spread the love

Loading

Angola – Prima ŢARĂ din lume care INTERZICE islamul

islam interzisOdată cu escaladarea rapidă a crizei refugiaţilor şi a aprinderii dezbaterii privind islamul, un stat a ajuns la concluzia că cea mai înţeleaptă decizie este să interzică această religie.

Ministrul angolez al culturii, Rosa Cruz e Silva, a declarat că „procesul de legalizare a Islamului nu a fost aprobat de către Ministerul de Justiție și a Drepturile Omului din Angola și, prin urmare moscheile din toată țara vor fi închise și demolate” .

 Angola are o populație majoritar creștină, aproximativ 95% din populație practică o formă de creștinism și a decis că, pe lângă Islam interzice o serie de alte religii și secte care în conformitate cu guvernul „subminează cultura națiunii”.

Jurnalul „O Pais” din Angola a recunoscut că aproximativ 60 de moschei au fost închise în ciuda protestelor comunității musulmane care neagă categoric ca ar fi o „sectă” sau să s-ar împotrivii culturii naționale angoleze.

Autoritățile guvernamentale în capitala Luanda au respins protestele și a spus că „musulmanii radicali nu sunt bineveniți în țară, iar Guvernul nu este pregătit să legalizeze prezența moscheilor în Angola.

Sursa

Prima ŢARĂ din lume care INTERZICE islamul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *