Jocuri murdare, manipulare și fake-news în așa-zisa presă lugojeană Tinerii social-democrați demontează minciunile

Spread the love

Loading

Lupta politică din Lugoj începe să se preschimbe într-un joc murdar, în care sunt folosite și aruncate, ca adevăruri, tot felul de informații ”pe surse”, neverificate și, evident, care nu beneficiază, așa cum este deontologic, de un punct de vedere al părții adverse.

Astfel, aflăm din lugojinfo.ro, un așa-zis site de presă, de fapt, o platformă online menită să servească pe post de malaxor în care sunt aruncați toți cei care nu sunt agreați de cei care bagă bani în aceasta, că la conducerea Tineretului Social Democrat din Lugoj se află nimeni altul decât Eugen Miculescu. 

Aceasta este una din minciunile aruncate pe piață de ”informații” și ”bravii” ”jurnaliști” de la lugojinfo.ro care le știu pe toate mai puțin că la conducerea TSD Lugoj președinte interimar este Ionuț Ștefan Dumitriu. Un ”detaliu”, nu-i așa?

Ziarulrevolutionarul.ro l-a contactat pe Dumitriu tocmai pentru a lămuri problema referitoare nu doar la conducerea TSD Lugoj, ci și cea referitoare la acuzațiile aduse de site-ul amintit potrivit cărora în PSD Lugoj e o luptă internă între tineri și seniori.

Domnul Miculescu a fost colegul nostru, a fost președintele interimar al organizației de tineret a PSD Lugoj, iar după dânsul am urmat eu. În momentul de față, eu sunt președintele interimar al Organizației de Tineret a PSD Lugoj, conform hotărârii organizației municipale”, a declarat Dumitriu.

Acesta susține că nu știe de unde și-au cules informațiile cei de la lugojinfo.ro, din moment ce pot spune că Miculescu este președintele interimar al TSD Lugoj.

Mai mult, Dumitriu se află la conducerea TSD Lugoj dinainte de alegerile parlamentare din 2019.

Dumitriu a subliniat, încă o dată, că nu are idee de unde își iau informațiile cei menționați deja și a dorit să facă o precizare extrem de importantă.

Domnul președinte al organizației PSD Lugoj, Boldea, primar în funcție, înainte de a fi primar al municipiului Lugoj a fost un dascăl de performanță care a realizat anumite lucruri pentru oraș și pentru Colegiul Național ”Coriolan Brediceanu” al cărui director a fost. Deci e destul de greu ca tinerii să nu respecte un dascăl de performanță și, în același timp, e destul de greu ca un dascăl de performanță să nu promoveze și să nu respecte tinerii. Nu cred că aș putea fi de acord cu respectiva informație ”pe surse”, cum ați pus și dumneavoastră, că e un război între tineri și seniori. Cred că războiul este între cei care plasează tot soiul de informații false, în special în mediul online”, a spus Dumitriu.

Care este, de fapt, relația dintre tinerii social democrați și Francisc Boldea, actualul primar al municipiului Lugoj?

Una foarte bună”, a punctat Dumitriu.

Care este scopul acestor informații ”pe surse”? Acela de a decredibiliza o parte a tineretului social democrat?

”Cu siguranță. Și nu doar o parte a tineretului social democrat, o bună parte a tineretului din întreg orașul, din întreg municipiul Lugoj”, a adăugat președintele TSD Lugoj.

Acesta a precizat că scopul îl reprezintă destabilizarea ordinii interne, dorința ”de a nu ne putea concentra pe perioada care va urma și pe viitoarele realizări pe care ni le propunem împreună cu domnul primar să le avem pentru oraș”, obiectiv  despre care afirmă că e mult mai important decât orice discuție internă reală sau nu.

În încheiere, câteva sfaturi prietenești pentru băieții de la lugojinfo.ro:

1.    Înainte de a scrie, conectați creierul. E important, vă ajută să nu vă faceți de râs.

2.    Verificați informațiile. Dacă ați fi făcut asta, ați fi aflat – șoc, dezvăluire, bombă – că la conducerea TSD Lugoj nu se mai află Eugen Miculescu.

3.    ”Pe surse” am aflat că sunteți plătiți prost la lugojinfo.ro. Păcat de talentul vostru, că inventivi sunteți și mai scrieți și corect gramatical. Vă irosiți.

4.    Primarul Francisc Boldea chiar ”a sfințit locul”. Adică are realizări despre care se poate scrie o carte.

5.    Dacă vreți, cu adevărat, să vă câștigați pâinea – țigările, cafeaua etc – din scris, nu mai dați știri false. Și nu mai manipulați.

 

 

Tagged: