Jur să-mi apăr țara de președintele ei

Spread the love

Loading

sami_apartaraComemorarea unui referendum furat de Curtea Constituțională


Acum un an șansa României să scape de primul președinte SECURIST s-a năruit din cauza a nouă, așa ziși judecători, care au uzurpat PUTEREA SUVERANĂ A POPORULUI. Și noi cele aproape 20 de milioane de români TĂCEM și nu SPUNEM NIMIC.

În 29 iulie 2012 am dat cu piciorul la libertate, permițând ca nouă derbedei, numiți politic să-și bată joc de 7 milioane de jumătate de români care nu l-au mai vrut pe cel mai prost, needucat și arogant președinte pe care l-a avut România vreodată.

 

Toate acțiunile lui au fost împotriva poporului român, iar lătrătorii de serviciu mănâncă rahat și continuă jocul celui care din moment ce a fost ales a făcut numai ilegalități, începând de la organizarea răpirii jurnaliștilor din Irak, până la manipularea justiției.

O să vă întrebați: Cum a putut pune mâna pe justiție Traian Băsescu?

Prin numirea procurorilor și judecătorilor, conform Constituției. Deși legea fundamentală spune clar că de fapt numirea o face la propunerea CSM-ului, ca de obicei marinarul bețiv a interpretat-o după voia lui și în complicitate cu judecătorii de la CCR au acaparat justiția.

O radiografie clară arată că între 1996 și 2000 președintele Emil Constantinescu a numit 172 de judecători și procurori, între 2001 și 2004 președintele Ion Iliescu a numit 137 de judecători și procurori, iar între 2004 – 2013 Traian Băsescu a numit 3011 de judecători și procurori.

Aceste numiri a unor persoane fără scrupule a degradat justiția într-un asemenea hal încât astăzi actul de justiție a ajuns o RUȘINE.

Lătrătorii de serviciu au distrus credibilitatea presei dar sper că în țara asta mai există oameni ca mine care să spună clar:

Jur să-mi apăr țara de președintele ei!