Kennedy avertiza omenirea cu privire la „caracatița ucigașă” care va instaura Noua Ordine Mondială

Spread the love

Loading

VIDEO – Implementarea Noii Ordini Mondiale

kenedy despre ordinea mondiala

Introducerea unei Noi Ordine Mondiale nu este o idee dezvoltată în ultimii ani, ci mai degrabă una care datează de zeci de ani. Noua Ordine Mondială se presupune a fi un nou sistem, pe care cei mai influenți oameni ai lumii, îl doresc implementat în întreaga lume. Astfel, granițele ar dispărea, s-ar introduce o monedă unică și s-ar forma un singur guvern mondial, care ar conduce întreaga lume după bunul plac. Dacă facem o comparație între ceea ce presupune Noua Ordine Mondială și ceea ce se petrece în Uniunea Europeană, nu o să găsim foarte multe diferențe. Cu toate acestea, comunitatea europeană este acceptată așa cum este și implementarea guvernului mondial este considerat o conspirație la cel mai înalt nivel. 

Kennedy susținea că implementarea Noii Ordini Mondiale este un scop pe care anumiți oameni influenți din lumea întreagă îl urmăresc. Ei nu se vor lăsa până nu vor pune mâna pe frâiele lumii. Acest complot a fost comparat cu o mașină umană infailibilă, cu care oricât te-ai lupta sau ai încerca s-o oprești nu poți. Este organizată pe anumite structuri, precum o cabală, și răspunde stimulilor veniți de la cel mai înalt nivel.

 

S-au efectuat destul greșeli de-a lungul timpului, dar organizația îi reduce la tăcere prin diferite mijloace pe toți cei care încalcă ordinele sau planul. Astfel, caracatița, indiferent de opoziția întâlnită acționează conform unui plan bine stabilit și care într-o zi sau alta va pune tentaculele pe întreaga lume și astfel se va instaura Noua Ordine Mondială. 

Acest moment va coincide cu clipa în care cele mai bogate familii din lume vor pune mâna pe bogăţiile lumii, vor controla orice aspect social. Democraţia a încetat deja să mai fie o realitate. Responsabilii organizaţiilor care exercită puterea reală nu sunt aleşi în mod democratic şi publicul nu e informat în ceea ce priveşte deciziile lor. Raza de acţiune a statelor este din ce în ce mai redusă datorită existenţei unor acorduri economice internaţionale în privinţa cărora care cetăţenii n-au fost nici consultaţi, nici informaţi. 

Asasinarea a fost de fapt un complot al unor politicieni de rang înalt în colaborare cu CIA. Atentatul s-a desfășurat sub numele de cod „Big Event” sau „Evenimentul cel Mare” şi agenții CIA au avut misiunea să-l ucidă pe fostul președinte. JFK luase masuri drastice împotriva crimei organizate și importanți șefi ai mafiei au fost cercetati penal pentru activități ilegale (jocurile de noroc,traficul de droguri,impunerea taxelor de protective și patronarea constituției). Marii baroni doreau moartea lui Kennedy, deoarce modificase legea impozitării veniturilor din afacerile cu petrol, schimbări care îi făceau să piardă sume uriașe Federal Reserve –oficialitățile băncii centrale erau îngrijorate de planurile președintelui de a pune capăt contrafacerii banilor sprijinind emisiunile monetare prin metale prețioase. 

Sursa: http://youtu.be/zSYD69cYeLI

Comments are closed.