Klaus Iohannis este RĂUL SUPREM pentru ROMÂNIA! EL face orice îi stă la îndemână ca să saboteze România

Spread the love

Loading

În ultimile patru luni Klaus Iohannis, din nenorocire președintele acestei

țări, și-a bătut joc de Constituție. Practic a făcut pipi pe legea

fundamentală a statului român 

1klaus sabotor

Faptul că PSD și ALDE nu-l scoate afară de la Cotroceni reprezintă frica pe care DNA și Serviciile Secrete au răspândit-o în Parlament. Alegătorii din 11 decembrie 2016 vor acțiune în forță. La o manifestare contra votului din 11 decembrie 2016 să se răspundă cu o contramanifestare, să se arate că actualul guvern are un sprijin real. 

 

S-a vorbit despre manifestanții scoși pe stradă de iohaniști că au fost plătiți și câteva dovezi din mass media demonstrează acest lucru. Un efect boomerang care a contribuit la creșterea numărului de manifestanți a fost circulația gratis cu trenul pentru studenți. Așa au înțeles unii studenți că guvernul care le-a făcut pomană călătorii cu trenul gratis merită dat jos. Eu consider că această cheltuială este aruncată în vânt atâta timp cât nu știm câți dintre acești studenți vor rămâne în țară și câți dintre ei vor contribuui la binele acestei țări dacă au putut fi manipulați atât de ordinar.  

Și ziariștii străini, cei care nu au fost cumpărați de șefa DNA, și-au dat seama de făcătura cu demonstranțiilor și cu intenția neamțului de la Cotroceni. 

“Protestatarii din Piața Victoria au vrut să  schimbe niște politicieni aleși, susținuți de o majoritate democratică, cu alți politicieni corupți, care nu au nicio bază democratică. Cum se poate explica această demență?

Publicația VisegradPost – care susține interesele politice ale Grupului de la Vișegrad, organizație de cooperare formată din Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria, la care România a ratat aderarea în 1990 din cauza mineriadelor și a conflictelor interetnice de la Târgu Mureș – a făcut o analiză a protestelor care au loc în aceste zile în țara noastră.

1familia presidentiala

Într-un articol cu titlul Revoltă, într-adevăr. Dar cine se revoltă și împotriva cui?, autorul Modeste Swartz analizează scena politică românească și-i pune la zid pe protestatari.

„Da, o mare parte a politicienilor din PSD sunt catalogați drept corupți, fiind vinovați de luare de mită, deturnare de fonduri etc, ca întreaga clasă politică din România – fără excepție! – și ca, de altfel toată clasa politică din Europa. Auto-proclamatul căpitan a ceea ce media europeană numește revoluția tinerilor este Klaus Iohannis, președintele României, care înainte să intre în politică a fost profesor de liceu în orașul său natal Sibiu. Pe atunci, un profesor de liceu în România câștiga mai putin de 300 de euro pe lună. Același Iohannis deține șapte case în Sibiu (un prosper oraș turistic, frumos restaurat, cu prețuri imobiliare ridicate) despre care spune că au fost achiziționate cu bani din meditații.

Cât despre noul partid Uniți Salvăm România, care se prezintă ca o alternativă culturală a noii generații (din păcate total lipsit de un program politic real în afară de misticismul anti-coruptie) o are ca lider carismatic pe franceza (măritată cu un român) Clotilde Armand, care de curând a declarat că „regret” că a luat, „pentru activități de consiliere” fonduri mari de bani de la multinaționala Bechtel, cea care a construit în Transilvania una dintre cele mai scurte și mai scumpe autostrăzi din istoria construcțiilor din lume.

Prin urmare, presupunând că românii ar ieși din apatia politică, de altfel o atitudine majoritară, te-ai aștepta la proteste „non-politice”, care să ceară modificarea Constituției, schimbarea clasei politice sau o democrație directă. Nu este cazul aici. Protestatarii vor să schimbe niște politicieni corupți, suținuți de o majoritate democratică, cu alți politicieni corupți, care nu au nicio bază democratică. Cum se poate explica această demență?”, notează autorul, pe VisegradPost.com, citat de activenews.ro.

1casa furata de iohannis

Casa furată din Sibiu de cuplul prezidențial

De asemenea, Schwartz pomenește în analiza sa și numele miliardarului american, de origine maghiară, George Soros.

„Mulți dintre protestatari sunt într-adevăr foarte tineri, care au fost privați de o conștiință istorică și de cunoștințe socio-economice de sistemul de educație falimentar din România (și din Europa) și care pur și urmează liderii din mediile lor sociale la proteste pe care le iau ca pe niște festivaluri stradale, care le dau ocazia să socializeze.

O altă parte a protestatarilor sunt activiști ai ONG-urilor finanțate de organizații din Galaxia Soroș și ai fundațiilor politice care fac treaba murdară a diplomației Germaniei în Europa de Est”, mai scrie Modeste Schwartz.

Precizăm că articolul a fost redactat la 2 februarie, înainte ca Guvernul Grindeanu să retragă OUG nr. 13/2017.

Surse:

Proteste România. Cum se văd manifestațiile, de la Vișegrad

Publicație străină, despre protestele din România: „Cum se poate explica această demență?”

Publicație străină, despre protestele din România: „Cum se poate explica această demență?”

Sursa