Klaus Werner Iohannis și dezmembrarea României „pas cu pas”. Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Spread the love

Loading

iohannis dezmembrarea Romaniei 591x350Se lucrează din greu pentru secesiune și pentru așa-zisa „independență” a Ardealului și Banatului! Masele mari de oameni scoase în stradă de președintele României, prin îndemnurile adresate de acesta pe rețelele de socializare și prin participarea sa personală la astfel de mitinguri ilegale, neautorizate  –  indiferent de pretextele cu care sunt manipulați oamenii de bună credință – reprezintă semnale vizibile în exterior că România nu mai este guvernabilă, cetățenii ei fiind scindați definitiv si ireconciliabil!

Deși sunt si eu ardelean, mi se pare sususpectă aglomeratia ardelenilor alogeni la vârfurile puterii, în special la conducerea forțelor de represiune (musai alogeni!), mai ales că par a fi aleși dupa criteriile „care e mai corupt, mai putin român, mai tâmpit și mai incompetent”: Iohannis, Hellvig (SRI), Kovesi (DNA), Lazăr (procurorul general). Interesant este că primul, chipurile „ales”, i-a numit pe ceilalți, deci toți fac parte din aceeași „grupare”, binomul SRI-DNA devenind astfel TRINOM! La fel, tot Iohannis îl numise și pe proaspătul debarcat în urma alegerilor: ardeleanul mercenar Dacian Julien Cioloș, concitadin cu Eduard Hellvig. Îl adaug și pe premierul bănățean Grindeanu, chiar dacă acesta este instalat de PSD sau cu atât mai mult!

De ce se dorește un Euromaidan la București prin insistența cu care sunt manipulate masele mari de oameni scoase în stradă – amplificate numeric printr-o mass-media mincinoasă! – la fel cum a început aventura iresponsabilă de la Kiev? De ce se vrea ucrainizarea României chiar de către președintele Klaus Werner Iohannis prin manipularea unei anume părți din populatie, prin implicarea efectivă, în stradă, a oengeurilor soroșiste și a multinaționalelor?

 

Rezultatul Euromaidanului? Ucraina s-a dezmembrat, populația trăieste într-o sărăcie lucie sub conducerea evreilor, economia a fost distrusă, SUA si UE le-au luat absolut toate resursele, inclusiv rezerva de aur a țării!

Înainte de a lectura materialul următor, scris de reputatul  prof. dr. Adrian Botez –  care-mi face onoarea de a cita texte scrise de mine cu ani în urmă –, vă rog să citiți și acest articol fiindcă are legătură cu ceea ce urmează mai jos: Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Marius Albin MARINESCU

Sursa: Klaus Werner Iohannis și dezmembrarea României „pas cu pas”